Alle houten constructie speelgoed van Automoblox

De houten constructie speelgoedauto’s van Automoblox zijn super leuk om in elkaar te zetten om er daarna veelvuldig mee te spelen. De autootjes zien er super cool uit en zijn kwalitatief zeer solide. Racen maar!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Automoblox houten constructie speelgoed

Zijn jouw kinderen al op jonge leeftijd gepassioneerd door auto’s? Zetten ze bovendien zelf graag dingen in elkaar? Zoek dan niet verder, want de speelgoedwagens van Automoblox combineren deze 2 zaken!  De houten constructie autootjes zien er allemaal super stoer uit met hun fraaie designs en vind je terug met allerlei kleurrijke accenten! De combinatie van leuke kleuren, duidelijke vormen en zachte randen zorgt ervoor dat je met Automoblox super modern speelgoed in huis haalt, dat complex genoeg is om de aandacht te trekken, maar ook toegankelijk is om goed in de kleine handjes te passen.

Automoblox

Het idee om speelgoedauto’s te produceren ontstond toen Patrick Calello, de oprichter van Automoblox, een schooltaak kreeg. In 1992 bouwde hij een eerste prototype wagentje dat uit verschillende stukken hout bestond, de voorloper van de huidige Automoblox constructie wagentjes. Het merk baseerde zich daarbij op 5 kernwaardes: verbeelding, spelen, inspiratie, relaties en prestaties.

Houten speelgoedauto’s die je oneindig kan combineren

De Automoblox speelgoedwagens bestaan uit houten carrosserie secties die middels kunststof verbindingsstukken aan elkaar kunnen geklikt worden. De wielen zijn op hun beurt vervaardigd uit polycarbonaat wielen met rubberen banden, polycarbonaat schermen en plastic passagiers. Allemaal materialen van de hoogste kwaliteit dus. De verschillende onderdelen kan je uit elkaar halen én combineren met alle modellen in het gamma, zodat kinderen hun eigen unieke wagen kunnen samenstellen. Laat de fantasie de vrije loop en combineer er op los!

Super schattig zijn de sets met 3 mini Automoblox speelgoedautootjes. Deze volgen hetzelfde principe als de grotere varianten en zijn gemaakt van dezelfde kwalitatieve stoffen.

Andere populaire houten constructie speelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle houten constructie speelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook houten constructie speelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Automoblox speelgoedauto online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).