Document

lionel

Nu de kerstvakantie voor de deur staat heeft Lionel voor een hele hoop amusement gezorgd. Hij selecteerde 14 activiteiten voor elke dag, voor groot & klein! Uren winterplezier verzekerd!

14 dagen kerstvakantie, 14 té gekke activiteiten voor groot & klein!

 

Beste mama’s en papa’s, oma’s en opa’s en anderen…


Hieronder vind je 14 knotsgekke activiteiten om je een hele kerstvakantie, met je kleinste helden, mee uit te leven

 1. Sneeuwbollen maken

  Wie houdt er nu niet van sneeuwbollen? Ze blijven fascineren, hoe vaak je ze ook schudt. & vanaf nu kan je ze ook helemaal zelf maken met de kids!

 2. Winterland Hasselt

  Waaraan ik meteen denk als ik Kerstmis hoor? Aan kerstmarkten! En laat winterland Hasselt nu net de allermooiste zijn van heel België. 1000 vierkante meter aan schaatsplezier, een reuzenrad, een glijbaan en nog veel meer, Winterland heeft het allemaal! Een ideale uitstap voor de hele familie.

  winterLand-hasselt
 3. Ijssculpturen festival Brugge

  Heb je het deze winter nog niet koud genoeg? Bezoek dan zeker eens het ijssculpturen festival in Brugge! Het festival viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan met een heuse Disney-editie, zeker eens een bezoekje waard!

 4. Een gemberkoeken huisje maken

  Trek op een druilige winterdag eens lekker de keuken in en maak een spektakelstuk om U tegen te zeggen! In plaats van een huisje kan je ook een gemberkoek-Lionel maken, mij is het nog nooit gelukt…en de allerkleinsten? Die zullen wel helpen om de snoepjes op te eten.

  gemberkoekenhuisje
 5. Naar de schaatsbaan

  Trek op een druilige winterdag eens lekker de keuken in en maak een spektakelstuk om U tegen te zeggen! In plaats van een huisje kan je ook een gemberkoek-Lionel maken, mij is het nog nooit gelukt…en de allerkleinsten? Die zullen wel helpen om de snoepjes op te eten.

 6. Een dagje naar de skipiste

  Na al dat gebabbel over schaatsbanen heb ik ontzettend veel zin in skiën gekregen, van een winterse activiteit gesproken! In Wilrijk is indoorskipiste Aspen recentelijk geopend. Ik ging ze alvast testen en ik moet zeggen, ze is meer dan goedgekeurd!

  skipiste
 7. Winteravonden in Bokrijk

  Openluchtmuseum Bokrijk organiseert tal van winterwandelingen voor jong en oud. Even gezellig samen zijn in een prachtige omgeving, om je daarna lekker te verwarmen aan een chocomelk! Mmmmmm!

 8. Knutsel je eigen kerstster

  Versier jij je huis graag met kerstversiering? Doe er dan dit jaar nog een schepje bovenop en maak je eigen kerststerren. En onthoud: hoe meer glitters, hoe beter!

 9. Een winters uitstapje naar de ZOO

  Met China Light in de ZOO van Antwerpen heb je een leuk winteruitje naar de ZOO beet. Mijn leeuwenvriendjes en ik zitten ’s avonds binnen, maar zo maken we wel plaats voor duizend schitterende lichtjes!

  chinaLightZoo
 10. Gezelschapspelletjes namiddag

  Maak er een ontspannen middagje voor het haardvuur van, met de leukste gezelschapspelletjes. Mijn persoonlijke favorieten vind je op

 11. Het speelgoedmuseum

  Neem een duik terug in de tijd met een bezoekje aan het Speelgoedmuseum in Mechelen. Wedden mama’s en papa’s dat je jouw helden iets kan bijbrengen over speelgoed van jouw tijd?

 12. DIY Kerst T-shirt

  Maak je eigen originele Kerst T-shirt en wordt zo de ster van het feest. De mijne ligt al klaar hoor!

 13. Technopolis

  Zin in een wetenschappelijke dag? Dan is Technopolis the place to be. Dit denk- en doecentrum in Mechelen is de ideale uitvalsbasis voor een regenachtige winterdag!

 14. Winterefteling

  Het mooiste Pretpark van de lage landen, de Efteling, pakt ook dit jaar weer uit met een heuse Winterfefteling. Kijk zeker eens naar de openingsuren van de nocturnes, waarbij het pretpark veranderd in een lichtjesparadijs! Je kan er ook ineens een weekendje weg van maken en heerlijk overnachten in het Efteling hotel of vakantiepark, ik verstop me alvast in jouw koffer!

  winterefteling

ziezo, hopelijk heb je nu genoeg inspiratie voor een schitterende kerstvakantie!

Warme kerstknuffels,
Lionel

lionel