screenshot

Dit weekend krijg je 10% korting op het ganse gamma van KinderenKoning! Het weekend van 24 – 26 mei wordt dus de ideale moment om uw voorraad zomerspeelgoed in te slaan! Ideaal bijvoorbeeld wanneer u een voetbalgoal of trampoline heeft die aan vervanging toe is!

Het KinderenKoning Lazy Weekend!

Dit weekend krijg je 10% korting op het ganse gamma van KinderenKoning! Het weekend van 24 – 26 mei wordt dus de ideale moment om uw voorraad zomerspeelgoed in te slaan! Ideaal bijvoorbeeld wanneer u een voetbalgoal of trampoline heeft die aan vervanging toe is. Je hoeft enkel vanuit je luie zetel de kortingscode DLW19 in te geven voor het afrekenen op de betaalpagina.

screenshot

De zomervakantie staat immers weer voor de deur, en voor veel kinderen betekent dit 2 maanden aan een stuk school vergeten en héél veel spelen, zowel binnen als buiten. En juist nu heeft Safeshops beslist om hun nieuw project ‘The Lazy Sundays’ te lanceren. Dit houdt in dat webwinkels met het Safeshops label gedurende enkele op voorhand aangekondigde zondagen de gekste acties voor hun klanten opzetten!

Bij KinderenKoning gaan we nog een stapje verder, we maken van de Lazy Sunday het Lazy Weekend! Dit betekent dat onze fantastische acties niet beperkt blijven tot zondag, maar doorheen het hele weekend worden doorgetrokken! En dit alles om onze klanten extra in de watten te leggen.

trampoline_Custom voetbalgoal_Custom