Nutcase helmen

Is jouw kind dol of fietsen? Dan is een fietshelm een absolute musthave. En weet je wat? Een helm hoeft helemaal niet saai te zijn. Het Amerikaanse Nutcase weet dat heel goed en heeft daarom fietshelmen ontworpen die zowel stijlvol, comfortabel als veilig zijn.


Leuke én veilige fietshelmen voor de allerkleinsten

Baby Nutty collectie

Met de Baby Nutty collectie ben je zeker van het beste op het gebied van comfort, stijl en veiligheid. Deze leuke helmen komen in allerlei schattige printjes, hebben een comfortabele pasvorm en een magnetische sluiting die snel open en toe gaat. Ze beantwoorden ook allemaal aan de Europese veiligheidsnormen. Zo ben je zeker van een fijne én veilige rit.


Sportieve fietshelmen voor grotere kindjes

Little Nutty collectie

Voor kleuters, peuters en jonge kinderen is er de Little Nutty collectie. Deze multi-sport helmen hebben een opvallend design en een magnetische gesp gemaakt van duurzaam ABS. Ze zitten ook erg gemakkelijk en bieden de nodige bescherming voor elke ruige deugniet.


Stijlvolle fietshelmen voor teens en volwassenen

Street collectie

De Street-collectie, dat zijn knappe en comfortabele helmen met kwalitatieve safety features. Deze Street-helmen komen in kleurrijke designs en hebben een soepel gevormde buitenschaal, veel ventilatie en extra foam pads voor een ultiem draagcomfort. Beschikbaar in 3 maten: small (52-56 cm), medium (56-60 cm) en large (60-64 cm).


Helmen met LED-verlichting voor fietstochten in het donker

VIO collectie

Ben je vaak onderweg wanneer het donker is buiten? Dan moet je zeker een VIO helm hebben. Deze Nutcase helm heeft een geïntegreerde 360˚ LED-verlichting waardoor andere weggebruikers jou al van 150 meter ver zien aankomen. Bovendien zijn deze helmen ook nog eens superveilig dankzij de toonaangevende MIPS-bescherming. Nu nog enkel jouw favoriete kleur uitkiezen!


Ontdek alle Nutcase helmen