Alle Dierenkoppen van Childhome

Ontdek de prachtige muurdecoratie van Childhome! Deze supercoole dierenkoppen zijn perfect om de kamer net dat tikkeltje gezelliger te maken. Supergemakkelijk aan de muur te bevestigen en een vriend voor het leven van de kids. Welk beestje is jouw favoriet?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Childhome muurdecoratie

Is jouw kind ook volledig weg van dieren en kan de kamer nog steeds wat decoratie gebruiken? Dan zijn de muurknuffels van Childhome perfect! De wanddecoratie voor de baby- en kinderkamer is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de flamingo, olifant of eenhoorn!

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Dierenkoppen in vilt

De Childhome muurknuffels zijn vervaardigd uit vilt, dus breken zullen de diertjes zeker niet doen mochten ze vallen! Deze wanddecoratie met zachte vulling heeft een verharde rug en is met een ophanglusje erg gemakkelijk aan de muur te bevestigen. 

Childhome muurknuffels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).