Alle Kinderbedden en Bedframes van Childhome

Ontdek welke originele designs Childhome in hun gamma heeft voor hun kinderbedjes. Liefst een traditioneel kinderbed of toch een hip bedframe? De keuze is helemaal aan jou!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderbedden en bedframes van Childhome

Childhome beschikt over een assortiment prachtige bedframes in hout, waaronder een supercoole tipi of huis. Daarnaast hebben ze ook nog de toebehoren zoals lattenbodems, matrassen en donsovertrekken. Naast deze uitermate populaire bedframes hebben we ook nog een klassiek junior bed van topkwaliteit! 

De unieke designs van Childhome zullen ervoor zorgen dat je kind naast slapen in het bed, ook leuk kan spelen. De fraaie ontwerpen zorgen ervoor dat een leuke speelplek gecreëerd wordt waarbij ze allerlei spannende verhalen kunnen beleven! Daarnaast kunnen de randen van de bedframes ook nog versierd worden met slingers, lichtjes of dergelijke.

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Huizen en tipi bedframes van Childhome uit duurzaam hout

De bedframes van Childhome hebben, naast een prachtig design, ook een stevige constructie van beukenhout. Dit is prachtig egaal afgewerkt zodat splinters voorkomen worden. De constructies zijn licht, maar toch erg stevig.

Bedframe en kinderbed toebehoren

Voor zowel de huis als tipi bedframes zijn er lattenbodems voorzien die op maat zijn gemaakt en waarop je een matras kan leggen voor extra slaapcomfort.

Voor het junior kinderbed hebben wij ook een lade op wieltjes voorhanden. Deze handige opbergschuif is echter optioneel en is volledig vrijblijvend. Het is echter wel een goede opbergplek voor kledij, speelgoed of andere spullen.

Childhome kinderbedden online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).