Alle Kindertrolleys van Childhome

Vertrek in opperbeste stemming op vakantie met deze superschattige kindertrolleys van Childhome! Fraaie, grappige designs werder gekoppeld aan een stevige uitvoering, waardoor u de kinderkoffertjes jarenlang kan gebruiken! Ideaal om alle leuke spulletjes in mee te nemen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Childhome kindertrolleys

Kinderen vinden het leuk om voor hun eigen spulletjes te zorgen. Maak reizen nog leuker met een schattige kindertrolley van Childhome. Vanwege de leuke dierenprints lopen kinderen ongetwijfeld trots rond met hun eigen koffertje. Bovendien hoef je als ouder niet langer rond te lopen met de spullen van je kind. Vanaf nu doen ze het gewoon zelf. De trolleys van Childhome zijn bijzonder praktisch vanwege het opbergcompartiment aan de binnenzijde voor kleine voorwerpen, die kunnen worden afgesloten met een ritssluiting. De grote items worden vervolgens bij elkaar gehouden door elastieken. Het handvat met de comfortabele handgreep is op verschillende hoogtes instelbaar, zodat mama of papa de kindertrolley over kunnen pakken wanneer dit nodig zou zijn.

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Kinderkoffers in ABS en PC film

Deze trolleys zijn gemaakt van ABS en PC film, dit is een heel sterke plasticsoort die tegen een harde stoot kan. Daarnaast is het materiaal waterdicht waardoor bij regen, de druppels niet in de stof intrekken maar blijven liggen of eraf lopen.

Childhome kindertrolleys online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).