Alle opruimmanden en speelgoedzakken van Childhome

Ouders die de speelkamer netjes willen houden kunnen op hun twee oren slapen: Childhome biedt een ruim gamma aan van opruimmanden en speelgoedzakken in allerlei maten, materialen en kleuren!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Childhome opruimmanden en speelgoedzakken

In ons gamma van Childhome zal je een heleboel canvas manden terug vinden in verscheidene vrolijke kleuren, motieven en vormen. De plooimanden zijn uitermate geschikt om zaken als speeltjes, kleertjes en andere spullen in op te bergen. Verder heeft Childhome ook enkele mooie, gevlochten opruimmanden voorhanden die passen in elk interieur. Ook voor vilten speelgoedzakken moet je bij Childhome zijn. Deze opbergtassen zien er erg leuk uit dankzij de uitgesneden bolvormige handvaten en zijn geschikt voor alle kinder- of woonkamers. Tot slot vind je ook nog enkele superhandige organisers terug, handige hebbedingen voor het opbergen van verzorgingsproducten of speelgoed. Voor de opruimmanden en speelgoedzakken van Childhome werden uitsluitend kwalitatieve materialen gebruikt als vilt, polyester, nylon, riet en katoen.

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Childhome opruimmanden en speelgoedzakken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.