Alle Speelmatten van Childhome

Ontdek het gamma van Childhome kindertapijten; zachte en handige kindertapijten voor het beste comfort van je kind.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Childhome kindertapijten

Baby’s zijn nog heel fragiel, daarom is het belangrijk dat ze altijd veel comfort hebben, ook tijdens het spelen. Daarom heeft Childhome enkele speeltapijten voor jouw kind voorhanden, speciaal gemaakt om de ondergrond te verzachten en een uniek speelplekje te creëren. Childhome gebruikt eenvoudige maar mooie patronen.  Sommige speelmatjes van Childhome zijn zelfs gemaakt om te gebruiken als parkmatras voor onze Childhome parken. Onze favoriet is de teddybeer, een zachte reus van 1,5 meter die de dikste babyvriend ter wereld is!

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Vloerkleed kinderkamer van uitstekende kwaliteit

Zowel de Jersey Marin, Dreamy Tipi, Teddy Bear Jersey als de grijs/gold dots speelmat zijn vervaardigd uit 100% polyester. Daarnaast is er nog de speelmat/opbergzak Zigzag die gemaakt is uit 100% katoen.

Childhome speelmatten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).