Alle Speeltenten van Childhome

Ontdek de speeltenten van Childhome waar de kinderen zich uren mee zullen amuseren! Zij zullen hun fantasie telkens weer kunnen gebruiken om de spannendste verhalen te verzinnen en na te spelen. Geen fan van de tipi’s? Dan is er ook nog steeds het grote katoenen speelhuis, een gezellig privéplekje dat in elke kinderkamer past!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Childhome tipi’s en speelhuis

Childhome heeft enkele prachtige tipi speeltenten in het gamma. Deze vallen meteen op dankzij hun speelse karakter en leuke motieven en passen in ieders interieur. Met een hoogte van 130 cm en een groot grondoppervlak zijn deze indianententen ruim genoeg om met de vriendjes en vriendinnetjes in te spelen. De tipi’s zijn erg gezellig als ze gevuld zijn met een berg kussens! De tipi speeltenten zijn vervaardigd uit stevig canvasstof en worden in een handige opbergzak geleverd. Childhome heeft ook een groot katoenen speelhuis voor de kids in petto. Dit huisje heeft een eigen deurtje en enkele raampjes waar de kinderen uit kunnen kijken. Urenlang speelplezier verzekerd!

Over Childhome

Childhome is een op en top Belgisch merk gevestigd te Kontich dat na meer dan 30 jaar een sterke internationale reputatie heeft verworven. Als producent en verdeler van baby- en kinderartikelen leveren ze vandaag de dag actief in meer dan 45 landen. Hun producten zijn innovatief, duurzaam en een lust voor het oog en hebben al meerdere awards gewonnen. Bij Childhome dragen ze kwaliteit en service hoog in het vaandel en voldoen ze uiteraard aan de nieuwste wetgeving in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Childhome biedt een ruim assortiment aan van onder andere eetstoelen, babybedjes, kindermeubelen en buggy’s.

Childhome speeltenten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).