Alle Boekentassen van Delsey

Je kan het nieuwe schooljaar natuurlijk niet aanvatten zonder een fraaie boekentas van Delsey. In ons aanbod zal je vooral roze getinte schooltassen terugvinden waarop alle meisjes jaloers zullen zijn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Delsey trolleys en boekentassen

De Delsey boekentassen staan bekend om hun mooie design en fraaie afwerking. Bovendien is een Delsey schooltas echt licht van gewicht. Hij weegt slechts 2 kg! Dit bespaart de rug van jouw kind een hoop balast. Bovendien zijn Delsey trolleys voorzien van kleine wielen en een verstelbaar handvat, zodat deze niet de hele tijd gedragen moet worden. Als de boekentas te zwaar wordt om te dragen, rol je hem gewoon over de vloer. Je kan zelf de vorm van de trolley kiezen. We hebben horizontale en verticale versies. Verder zijn er ook een aantal ‘klassieke’ boekentassen in een modern jasje gestopt. De boekentassen zijn ideaal voor kinderen van het eerste leerjaar.

Delsey

Delsey werd opgericht in 1946 waarbij de eerste producten opbergzakken voor camera's waren. In 1970 werd het eerste koffer van Delsey geproduceerd, genaamd: Delsey Airstyle. Het bedrijf staat bekend om zijn voortdurende innovatie met de missie om praktische en lichte producten aan te bieden. Verschillende reeksen zijn uitermate geschikt voor zakenreizen en schooltrips. In het gamma vind je zowel reistrolleys als boekentassen terug.

Kwalitatieve trolleys en tassen met voldoende ruimte

De boekentassen van Delsey zijn dankzij de gebruikte materialen en ergonomische vormgeving zo gemaakt om het gebruikscomfort te maximaliseren. De schooltassen zijn voornamelijk gemaakt uit stevig, maar vederlicht polyester. Zacht uitgewerkte ruggen, sluitingen met kindvriendelijke slotjes en comfortabele schoudenbanden zijn nog enkele voorbeelden die de kwaliteit van de Delsey tassen nogmaals bevestigen. Bovendien bieden de boekentassen dankzij de verschillende compartimenten voldoende plek om alle schoolboeken en enkele lekkernijen mee te nemen.

Andere populaire boekentassen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle boekentassen zeker de moeite! Daar kan je ook boekentassen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Delsey boekentassen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).