Alle Loopfietsen van Early Rider

Met een Early Rider loopfiets haal je kwaliteit in huis. Met het aluminium kader en kunstlederen zadels zien ze er erg stijlvol uit! De kleinste loopfietsjes hebben dan weer een frame uit duurzaam hout.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Early Rider loopfiets

De Early Rider loopfietsen zien er uit als normale fietsen in miniatuurversie en stralen daarbij klasse uit. Met deze loopfietsjes tover je zonder twijfel een glimlach op de gezichten van ieder kind en bovendien trainen kinderen hun evenwichtsgevoel en motorische vaardigheden wanneer ze zich met hun fietsje door het huis of op straat voortbewegen.

De loopfietsjes van Early Rider vind je terug in verschillende formaten, modellen en materialen, maar 1 ding staat vast: de kinderen zullen hier lang plezier aan beleven!

Early Rider

De droom van het Brite topmerk Early Rider is er eentje waar ze zich volledig voor smijten: de beste kinderfietsen maken. Met jarenlange ervaring in het vak weten zij dan ook perfect waaraan een goede loopfiets moet voldoen om kinderen veilig voort te laten bewegen. Bovendien zien de fietsjes er ook nog eens erg goed uit.

Aluminium loopfietsen

Vele van de loopfiets modellen van Early Rider zijn voorzien van een aluminium frame. Dit is een zeer licht en super stevig materiaal, waardoor kinderen veilig kunnen rondtoeren. Bovendien gaat het fietsje jarenlang mee, niet in het minst omdat het zadel in hoogte verstelbaar is! De gelagerde spaakwielen en luchtbanden met veiligheidsnopjes geven de fiets dan weer de klassieke, stijlvolle look.

Houten loopfietsen

De iets kleinere loopfietsjes van Early Rider hebben een houten frame. Het hout is duurzaam, robuust en uiterst sterk! Voorts zijn de loopfietsen ook voorzien van een fraai design, gelagerde spaakwielen, luchtbanden en een in hoogte verstelbaar zadel. Heel handig is het stuurpinsysteem. Dit zorgt er voor dat het stuur maar beperkt draaien kan. De vergrendeling kan later uiteraard nog uitgeschakeld worden.

Andere populaire loopfietsen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopfietsen zeker de moeite! Daar kan je ook loopfietsen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Early Rider loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).