Exit - Foxy Expedition Skelter Go Kart Met Aanhangwagen - Donkergroen

Op voorraad
SKU:
23.10.30.80
BESCHIKBAAR
Dit EXIT Toys-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van werkdagen.
€ 179,00

Exit - Foxy Expedition Skelter Go Kart Met Aanhangwagen - Donkergroen

De EXIT Foxy Expedition skelter met aanhangwagen is een donkergroene skelter met bijpassende aanhangwagen voor kinderen van 2-5 jaar. Met de EXIT Foxy Expedition skelter en aanhangwagen maak je eenvoudig kleine bochten en kun je supersnel racen. De skelter heeft een terugtraprem en kan zowel voor- als achteruitrijden. De stevige, flexibele as zorgt ervoor dat beide voorwielen van de skelter, ook bij ongelijke bodem, veilig op de grond blijven staan. Daarnaast heeft de Foxy Expedition skelter met aanhangwagen stevige off-road banden en een stoere bullbar.

Met de meegeleverde skelter aanhangwagen vervoer je eenvoudig spullen van A naar B met je Foxy skelter. Dankzij het sterke frame en de stevige, ruime kunststof laadbak kun je met de Foxy Expedition aanhangwagen tot wel 10 kilo vervoeren. Met de functionele kiepstand kan de inhoud uit de aanhangwagen worden verwijderd zónder dat de aanhangwagen van de skelter losgekoppeld hoeft te worden.

En wil je ook zonder aanhangwagen op de skelter rijden? Geen probleem! De EXIT Foxy Expedition aanhangwagen is licht van gewicht en met de meegeleverde bevestigingspin kunnen zelfs de allerkleinsten de aanhangwagen eenvoudig loskoppelen en weer aan de skelter bevestigen. Het stootvaste donkergroene frame, de sportieve velgen en de spoiler geven de skelters met aanhangwagen een avontuurlijke uitstraling. Klaar voor de start? Ga off-road met de EXIT Foxy Expedition skelter met aanhangwagen van EXIT Toys en beleef de leukste avonturen met vriendjes en vriendinnetjes.

Over Exit Toys

Het buitenspeelgoedmerk Exit Toys is ontwikkeld met de eisen van zowel kinderen als ouders in gedachten. Zo is het belangrijk dat het speelgoed de kinderen aanspreekt, waardoor ze zelfs bij koud weer zin krijgen om buiten te spelen. En daar heeft Exit Toys voor gezorgd door mooie en stoere designs te ontwerpen die ook nog eens leuk staan in je tuin! Reken daarbij de enorme aandacht die geschonken is aan de veiligheid van het materiaal om kinderen te beschermen, dan weet je waarom dit Nederlandse merk een publiekslieveling is.

Specificaties

  • Voor kinderen van 2-5 jaar
  • In 3 standen verstelbaar
  • Sterke off-road banden, een bullbar en soundbox
  • Aanhangwagen met kiepstand
Meer Informatie
EAN 8719874707312
Kleur Bruin
Merk EXIT Toys
Materiaal Metaal
Lengte (in cm) 169.000000
Breedte (in cm) 55.000000
Hoogte (in cm) 55.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Exit - Foxy Expedition Skelter Go Kart Met Aanhangwagen - Donkergroen