Alle Knikkerbanen van Haba

Spelen met een houten knikkerbaan van Haba biedt kinderen steeds weer nieuwe, gevarieerde spelimpulsen en zorgt voor veel plezier. Het traint bovendien de fijne motoriek en concentratie. Natuurlijk is het ook gewoon leuk om mee te spelen!!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba houten knikkerbaan

Hoe kan een knikker om een hoek rollen? Welke routes gaan snel bergafwaarts? Welke ballen rollen sneller en welke langzamer? En hoe kun je een spoorweg opbouwen en veranderen ? De knikkerbanen van HABA zijn telkens opnieuw een uitdaging voor elke kleine bouwer en uitvinder tussen de 3 en 10 jaar!

Haba ballenbaan - plezier gemaakt in Duitsland

Een houten knikkerbaan van Haba is het ultieme cadeau voor alle kinderen. Het leert hen de wereld ontdekken op een spelende manier en bevordert de coördinatie. De constructie van een knikkerbaan ontwikkelt ook het vrij en driedimensionaal denken en bouwen. Verschillende factoren zoals de helling, snelheid en valhoogte beïnvloeden het rollen van de knikkers. Terwijl kinderen knikker spelletjes spelen, worden ze ontdekkingsreizigers: ze proberen een aantal dingen uit, maken kennis met de structuur van de ballenbaan, leren omgaan met succes en mislukking en raken vertrouwd met elementaire natuurkundige wetten. De verschillende delen van de ballenbaan worden gemaakt van massief beukenhout en vervaardigd op de bedrijfslocatie in de stad Bad Rodach en zijn dus gemaakt in Duitsland. De houten HABA knikkerbaan zorgt voor veel actie, plezier en variatie.

Bouw je eigen unieke knikkerbaan

Je kan ook de verschillende knikkerbaansets met elkaar combineren om zo een uniek en super cool parcours te maken. Om je hierbij te helpen, heeft Haba aan aantal knikkerbaan uitbreidingen ter beschikking die je gemakkelijk kan integreren. Zo heb je bijvoorbeeld een klankbuizentunnel, een spiraalbaan en een glastunnel. Bekijk zeker het hele gamma en ontdek wat wij voor jou in petto hebben. Erg populair zijn bijvoorbeeld de Haba Kullerbü knikkerbanen die perfect combineerbaar zijn.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere speelpoppen, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Houten knikkerbanen - ontdekken, onderzoeken en nog veel meer

Onder deze slogan werd de nieuwe generatie knikkerbanen gelanceerd die gekenmerkt is voor nieuw ontwikkelde onderdelen en veel fast-paced gameplay: dit komt o.a. door de transparante snelheid tubes die gemaakt zijn van stevig plastic, de snelle bochten van kwalitatieve siliconen en speciale items zoals het lanceerplatform of de knikkerlift van beukenhout. Het resultaat: snelle en coole knikkerbanen!

Andere populaire knikkerbanen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle knikkerbanen zeker de moeite! Daar kan je ook knikkerbanen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba knikkerbanen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).