Alle Opbergmanden van Haba

Haba heeft enkele super leuke zitkubussen in het gamma die zowel dienst kunnen doen als opbergmand én stoeltje. Verder hebben ze ook nog handige stapelkisten met een schattig dierenmotief. Opruimen zal nog nooit zo leuk zijn geweest!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haba zitkubussen

Spelen is de favoriete activiteit van kinderen, maar de rommel achteraf opruimen vinden ze meestal niet zo fijn. Om de pijn te verzachten en het opruimen toch leuk te maken, biedt Haba enkele kleurrijke zitkubussen met verschillende thema’s aan. Na het spelen steek je gewoonweg al het speelgoed in het bakje, daarna zet je het deksel er op, om er vervolgens op te gaan zitten en de opbergkist als kinderstoeltje te gebruiken. Dat is een dubbele functie die wij wel kunnen smaken! Jij ook? Ook leuk zijn de Haba stapelkisten; houten opbergkisten met olifantjes, leeuwtjes en krokodillen op afgebeeld. Deze kan je stapelen zoals je wilt en bieden voldoende plaats om veel speelgoed in op te bergen.

Haba

Haba is een veelvuldig Toys and Games Award winnaar met een brede waaier aan speelgoed in het gamma. Het grote doel van Haba is baby’s en kinderen te laten genieten doormiddel van doordacht speelgoed waarbij fantasie een grote rol speelt. Haba is een Amerikaans merk waarbij de producten in Duitsland vervaardigd worden, waardoor je er zeker van bent dat je kwaliteit in huis haalt. In hun collectie vind je onder andere zitkubussen, stapelkisten, bouwblokken, gezelschapspelletjes en houten bouwdozen.

Opbergkisten van oerdegelijke kwaliteit

Om te garanderen dat de kinderen hun verantwoordelijkheidszin blijven gebruiken en altijd alles netjes blijven opbergen, opteerde Haba om hoogkwalitatieve materialen te gebruiken, opdat de opruimmanden jarenlang mee zouden gaan. Zo zijn de Haba zitkubussen voorzien van een frame van MDF, is de binnenkant voorzien van nylon en zijn ze overtrokken met katoen en polyster. De afmetingen van de kubussen zijn 30 x 30 x 30 cm en ze zijn belastbaar tot 60 kg. De stapelkisten zijn op hun beurt vervaardigd van multiplex en worden geleverd met een handig instructieboekje.

Andere populaire opbergmanden

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle opbergkisten zeker de moeite! Daar kan je ook speelkisten van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Haba zitkubussen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).