Alle houten treinen van Hape

Alle passagiers instappen, de trein gaat zo meteen vertrekken! Felle kleurtjes, leuke accessoires en diverse thema's: fantastiche avonturen zijn verzekerd met de houten treinen van Hape. 

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
  1. Hape 1 product

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hape houten treinen

Alle houten treinen sets van Hape zijn superleuk en hebben telkens een eigen unieke thema. De houten treinsporen bestaan uit verschillende stukken die gemakkelijk in en uit elkaar te halen zijn. Kies je voor een treinset met gekleurde of natuurlijke sporen? Rijd je liever door de stad, of verken je liever de mijnen met de leuke wagonnetjes? De keuze is volledig aan jou! Voor echte avonturiers die graag alles willen ontdekken is er tevens ook een heuse treinen speeltafel voorhanden, cool toch?

Hape

Hape speelgoed is natuurlijk eerst en vooral voor kinderen ontwikkeld. Dat ze artikelen maken die bovendien erg leerrijk zijn, maakt het voor de ouders nog gemakkelijker om voor dit merk te kiezen. In het gamma van Hape vind je onder andere houten knikkerbanen, kinderkeukens en schildersezels terug.

Treinen sets uit duurzaam hout

De Hape houten treinen zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen die de duurzaamheid van het speelgoed jarenlang garanderen. De houten elementen zijn gemaakt van bamboe hout, van het eigen gereguleerde bamboe bos van Hape. Het hout is prima afgewerkt waardoor kindjes zich er niet aan kunnen pijn doen. Met Hape houten treinenset haal je dus een topproduct in huis dat leerrijk, duurzaam en bovenal natuurlijk ook super fun is!

Hape houten treinen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).