Alle Knikkerbanen van Hape

De knikkerbanen van Hape vallen op door hun felle kleuren en impressionante spiraalvormen. De kids, maar stiekem ook de ouders, zullen hun creativiteit ten volle kunnen benutten, want de mogelijkheden om de coolste baan te maken zijn eindeloos!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hape knikkerbaan

Met een Hape knikkerbaan haal je speelgoed in huis dat oneindig veel mogelijkheden biedt. Verschillende elementen zoals super coole spiralen, mini glijbanen, versnellers, ... geven jou de mogelijkheid om de houten knikkerbanen telkens weer op een andere manier op te bouwen. Hierdoor trainen kinderen hun creativiteit, ruimtelijk inzicht, motorische vaardigheden en logisch redeneervermogen. Wij hebben alle populaire Quadrilla knikkerbanen in het gamma, waaronder: Castle Escape, Space City, Vertigo en Xcellerator.

De banen bestaan uit houten verbindingsstukken en gekleurde stapelblokken die het geheel een vrolijk aanzicht geven. Naast de vele, ronduit indrukwekkende knikkerbaansets zijn er ook nog een aantal aparte uitbreidingselementen voorhanden die je met groot gemak kan implementeren en die het speelplezier nóg verhogen.

Hape

Hape speelgoed is natuurlijk eerst en vooral voor kinderen ontwikkeld. Dat ze artikelen maken die bovendien erg leerrijk zijn, maakt het voor de ouders nog gemakkelijker om voor dit merk te kiezen. In het gamma van Hape vind je onder andere houten knikkerbanen, kinderkeukens en schildersezels terug.

Knikkerbanen uit duurzaam hout

De Hape knikkerbanen zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen die de duurzaamheid van het speelgoed jarenlang garanderen. De houten elementen zijn gemaakt van Bamboo hout, van het eigen reguleerde Bamboo bos van Hape. Het hout is prima afgewerkt waardoor kindjes zich er niet aan kunnen pijn doen. Met een Hape knikkerbaan haal je dus een topproduct in huis dat leerrijk en duurzaam is en bovenal natuurlijk ook super fun!

Andere populaire knikkerbanen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle knikkerbanen zeker de moeite! Daar kan je ook knikkerbanen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Hape knikkerbanen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).