Alle Loopfietsen van Hape

De loopfietsjes van Hape zien er erg vrolijk uit en zijn geschikt voor zowel de allerkleinsten als de iets oudere kindjes. Deze twee- en vierwielers zijn uitermate geschikt om binnen en buiten te gebruiken en helpen het evenwicht en balans te trainen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hape loopfietsen

De Hape loopfietsen zijn speciaal ontworpen om kinderen vrolijk rond te laten rijden zonder het verliezen van hun balans. Zo zijn er de loopfietsen met vier wielen voor de jongere kindjes om te voorkomen dat ze gemakkelijk omver vallenn, waaronder de Trail Rider, de Scoot Around en de Little Red Rider. Daarnaast is er ook nog de Balance Wonder, een stoere loopfiets met 2 wielen die ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij de iets ouderen kinderen!

Hape

Hape speelgoed is natuurlijk eerst en vooral voor kinderen ontwikkeld. Dat ze artikelen maken die bovendien erg leerrijk zijn, maakt het voor de ouders nog gemakkelijker om voor dit merk te kiezen. In het gamma van Hape vind je onder andere houten knikkerbanen, kinderkeukens en schildersezels terug.

Houten loopfietsen

De Hape houten loopfietsen zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen die de duurzaamheid van het speelgoed jarenlang garanderen. De houten elementen zijn gemaakt van bamboe hout, van het eigen gereguleerde bamboe bos van Hape. Het hout is prima afgewerkt waardoor kindjes zich er niet aan kunnen pijn doen. Met een Hape houten loopfietsen haal je dus een topproduct in huis dat leerrijk, duurzaam en bovenal natuurlijk ook super fun is!

Hape houten loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).