Alle Muziekinstrumenten van Hape

De muziekinstrumenten van Hape zijn ideaal voor jonge muzikantjes in spe die graag de meest meeslepende deuntjes willen verzinnen. Ontdek ze allemaal hier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hape muziekinstrumenten

Kleine muzikantjes kunnen met grote ogen kijken naar het gamma van houten muziekinstrumenten van Hape. Een leuk fluitje in de vorm van een vogeltje of liever een mini ukelele om enkele fijne deuntjes te spelen? Toekomstige pianisten kunnen op hun beurt het beste van zichzelf geven met een van deze supercoole houten, elektronische speelgoedpiano’s! In ons gamma vind je de Deluxe Grand Piano, de Happy Grand Piano en de Playful Piano.

Hape

Hape speelgoed is natuurlijk eerst en vooral voor kinderen ontwikkeld. Dat ze artikelen maken die bovendien erg leerrijk zijn, maakt het voor de ouders nog gemakkelijker om voor dit merk te kiezen. In het gamma van Hape vind je onder andere houten knikkerbanen, kinderkeukens en schildersezels terug.

Kwalitatieve instrumenten in hout

De Hape instrumenten zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatieve materialen die de duurzaamheid van het speelgoed jarenlang garanderen. De houten elementen zijn gemaakt van bamboe hout, van het eigen gereguleerde bamboe bos van Hape. Het hout is prima afgewerkt waardoor kindjes zich er niet aan kunnen pijn doen. Met een Hape muziekinstrument haal je dus een topproduct in huis dat leerrijk, duurzaam en bovenal natuurlijk ook super fun is!

Hape muziekinstrumenten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).