Alle Kinderkeukens van Janod

Met een kinderkeuken van Janod haal je een kleurrijk artikel in huis waarmee de kinderen hun eerste stapjes in de kookwereld kunnen zetten. De keukentjes zien er super schattig uit en zijn een onuitputbare bron van leuke en vertederende momenten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Janod kinderkeuken

De Janod kinderkeukens zijn leuke artikelen die de kinderen ertoe aanzetten om mama en papa te imiteren in de keuken om zo geïnspireerd te geraken en daarna hun eigen verhaaltjes te verzinnen, die de creativiteit en de fantasie prikkelen. Een cool kookeiland, een grappig loopwagentje of een volledig ingericht keukentje; de keuze is volledig aan jou! Ze zijn er in allemaal verschillende kleuren en maten. Bovendien zijn deze modellen allemaal voorzien van de nodige toebehoren om extra speelplezier te verzekeren. Enkele modellen zijn de kinderkeuken Happy Day, Macaron, Spicy, Mademoiselle en de groentewinkel Green Market!

Janod

Het Franse Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Speelkeukens van hoge kwaliteit

De verschillende speelkeukentjes van Janod zijn gemaakt uit duurzaam hout en zijn telkens voorzien van toebehoren zoals een pan, een vergiet en nog allerlei keukenspullen, ook hebben ze altijd een thema waarvan je meteen vrolijk wordt. Kinderen die zich ten volle uitleven en leuke culinaire creaties maken met dit leuke speelgoed: het zal een aanzicht zijn waar je ongetwijfeld van wegsmelt!

Janod kinderkeukens online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).