Alle Loopfietsen van Janod

Hier vind je de leukste loopfietsen van Janod voor kinderen van elke leeftijd! Verschillende modellen met 2, 3 of 4 wielen ter ondersteuning van je kind. Ontdek hieronder de mooiste loopfietsen met de beste kwaliteit!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Janod loopfiets

Janod biedt de leukste en meest kleurrijke loopfietsen aan voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze mooie fietsjes zijn van de reeks Little Bikloon en zijn beschikbaar in meerdere kleuren! Voor de kleinere kindjes hebben ze loopfietsjes met 3 of 4 wielen voor een betere stabiliteit en veiligheid van je kind. Daarnaast hebben ze voor de iets oudere kindjes de meest originele ontwerpen voor loopfietsjes met 2 wielen. Janod heeft zelfs 2 loopfietsjes in de vorm van coole scooters! Alle producten zijn fraai afgewerkt en van de hoogste kwaliteit, daarbovenop zijn ze ook nog duurzaam. Beter kan je toch niet wensen?

Janod

Het Franse Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Loopfietsen in hout

De loopfietsjes van Janod zijn vervaardigd uit duurzaam hout dat tevens zeer stevig is. De meeste modellen hebben geruisloze rubberen wielen die geen sporen nalaten. Bovendien zijn de handvaten ook gemaakt van rubber voor een goede grip.

Janod loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).