Alle Muziekinstrumenten van Janod

Muziek maakt de wereld een mooiere plek. Het wordt allemaal nóg een beetje leuker wanneer je die muziek zelf kan maken. Bekijk daarom zeker het aanbod van schattige muziekinstrumenten voor kinderen van Janod. De instrumentjes zien er erg vrolijk uit en zijn misschien wel de start van een heuse muzikale carrière!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Janod muziekinstrument

Kleine rocksterren en klassieke pianisten worden geboren met de leuke Confetti muziekinstrumenten van Janod. De muziekinstrumentjes zijn een onuitputbare bron van plezier en flakkeren hopelijk een levenslange passie voor muziek aan.

De Janod muziekinstrumenten zijn miniatuurversies van de traditionele instrumenten en zijn voornamelijk vervaardigd uit duurzaam hout dat bovendien erg stevig is. In het gamma vind je onder andere gitaartjes, piano’s, xylofoons en een accordeon terug.

Janod

Het Franse merk Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: peuterspeelgoed, loopwagens, muziekinstrumenten, poppenhuizen en loopfietsen.

Janod muziekinstrumenten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).