Alle Speelsets van Janod

De kwalitatieve speelsets van Janod zijn een lust voor het oog die al snel de hartjes van de kinderen zullen stelen. De thema’s van de sets zijn heel uiteenlopend, maar 1 ding staat vast: plezier zullen de kinderen zeker beleven!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Janod speelset

De speelsets van Janod zijn niet alleen leuk, maar zijn ook van zeer hoge kwaliteit. Omdat ze van hout zijn, kunnen ze jarenlang worden gebruikt. De sets zijn altijd rond een thema gemaakt en elke set bestaat uit een gebouw met bijbehorende figuren. Zo is er een garage waar je jezelf een echte garagist waant. Oh nee, vuur! Blus de branden snel met de brandweerset! Of waan jezelf een paar eeuwen terug in het stoere ridderkasteel of drakenkasteel! Je kunt ook zorgen voor de leuke dieren met de boerderij speelset.

Is jouw kind superhandig? Dan zal hij zeker graag spelen met de Grote Magnetische Werkbank van Brico'Kids. Heeft u liever een kleiner formaat? Dan hebben we de magnetische werkbank Bluemaster. Beiden hebben ook een handig klein bord om hun wildste plannen uit te werken. Een werkbank op wielen? Dan moet je zeker het rijtuig van Janod ontdekken. De kar heeft magnetisch gereedschap en veel accessoires voor de klusjes. De bovenkant kan als een werktafel worden gebruikt. Daarnaast is er nog een handige werkkoffer die het totaalplaatje afmaakt. Is er een karwei aan de andere kant van de kamer? Geen probleem, de klusjesman of –vrouw is al onderweg!

Janod

Het Franse merk Janod is als sinds 1970 specialist in houten speelgoed en biedt originele en kleurrijke producten aan voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Janod creëert telkens tijdloze designs in een modern jasje en dat voor het volledige gamma, waaronder: speelsets, loopwagens, muziekinstrumneten, poppenhuizen en loopfietsen.

Houten speelsets voor jarenlang speelplezier

De speelsets van Janod en de bijhorende accessoires zijn vervaardigd uit duurzaam hout. Hierdoor ben je zeker dat dit speelgoed tegen een stootje kan en de kinderen hier jarenlang plezier van zullen hebben. Zeker de bijgeleverde speelfiguurtjes zijn bestand tegen een val van grotere hoogtes. De speelsets zijn leuk afgewerkt met fijne kleurtjes die de kinderen meteen zullen verleiden om mee te spelen.

Janod speelsets online bestellen

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend.