Alle Kinderkeukens van Kidkraft

Meesterchefs worden geboren wanneer de kinderen in een kinderkeuken van Kidkraft hun culinaire verbeelding de vrije loop laten gaan. De speelkeukens en bijhorende accessoires zien er erg fleurig uit en zijn een onuitputbare bron van speelplezier!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kidkraft kinderkeuken

De Kidkraft kinderkeukens zijn ideaal voor jonge kinderen om de eerste stapjes in de culinaire wereld te zetten. Ze kunnen mama en papa aan het fornuis nadoen of zelf hun eigen verhaaltjes verzinnen om zo urenlang pret te beleven. De vriendjes en vriendinnetjes zullen ongetwijfeld telkens mee willen koken in zo’n mooi speelkeukentje!

De kinderkeukentjes van Kidraft zijn beschikbaar in een heel aantal leuke kleurtjes en bevatten allemaal standaard een oventje en enkele kookvuren. Sommige speelkeukens hebben daarbij nog eens microgolfoventje, een wastafel, ijskast, ... Je zal dus zeker en vast het ideale model tegenkomen. Om het helemaal af te maken biedt Kidkraft ook een heleboel accessoires aan die de kookbeleving nóg intenser zullen maken. Denk daarbij aan een pizza speelset, een ijscoupeset of een coole broodroosterset.

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere kinderkeukens, tuinsets, speelgoedkisten, kinderbedden en nog veel meer terug!

Duurzame houten speelkeukens met handige componenten

Kidkraft heeft de traditionele kinderkeukens in een modern jasje gestoken waardoor deze in elk huis zullen pronken. Bovendien zijn de speelkeukentjes vervaardigd uit stevig composiethoutproducten, zodat ook de volgende generaties zeker en vast nog zullen kunnen genieten van deze topproducten. De afwerking van de Kidkraft keukentjes is steeds feilloos en de stapsgewijze montage-instructies maken het in elkaar zetten een fluitje van een cent. Om de kinderkeukens een gevoel van echtheid te geven, barst elk kinderkeukentje van de leuke details die voor dit effect zullen zorgen. Zo zijn er bijvoorbeeld draaibare knoppen aan de oven, deuren die open en dicht kunnen en tissuehouders.

Accessoires zorgen voor extra pret

De uitbreidingen voor de Kidkraft kinderkeukentjes, zoals de smoothieset, de koffieset of de bakset, zijn uiteraard ook precies en kwalitatief afgewerkt. De grote componenten van de sets zijn vaak vervaardigd uit composiethoutcomponenten en de kleinere onderdeeltjes zijn gemaakt van solide kunststof. Er zijn genoeg sets voorhanden voor verschillende kookactiviteiten, waardoor er voor ieder wat wils is en de imaginaire kookactiviteiten van de kids naar nieuwe hoogtes gestuwd worden.

Andere populaire kinderkeukens

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kinderkeukens zeker de moeite! Daar kan je ook kinderkeukens van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft Kinderkeukens online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).