Alle Poppenhuizen van Kidkraft

Met een poppenhuis van Kidkraft haal je een topproduct in huis waarmee de kinderen hun eigen droomwereld kunnen creëren waarbij de fantasie voor oneindig veel speelplezier zorgt. De meeste poppenhuizen staan bol van de roze accenten en zijn dus perfect voor echte prinsesjes!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kidkraft poppenhuis

Klein prinsessen, maar zeker ook kleine prinsen, zullen zich ten volle kunnen uitleven met de Kidkraft poppenhuizen. Dit zijn niet zomaar speelhuisjes, dankzij de opvallende kleurtjes en gedetailleerde afwerking zullen de kinderen zich helemaal in hun eigen fantasie verliezen en de leukste verhalen beleven! De poppenhuisjes van Kidkraft zijn geschikt voor verschillende formaten van poppen en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je zeker je favoriet zal vinden. Sommige huisjes zijn zelfs meer dan 1,5 meter hoog! Bovendien worden de poppenhuizen geleverd met de nodige accessoires, zoals leuke speelfiguurtjes en schattige meubeltjes. Zo zijn de verschillende verdiepen en kamers goed gevuld en zal je niet weten waar je eerst moet spelen!

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere poppenhuizen, tuinsets, speelgoedkisten, kinderbedden en nog veel meer terug!

Grote houten poppenhuizen van de hoogste kwaliteit

De prachtige details en fantastische designs bij de Kidkraft poppenhuizen zijn geen toeval. Stevige materialen zoals composiethout en kunststof werden gebruikt om er zeker van te zijn dat ook de volgende generaties nog gebruik kunnen maken van dit mooie speelgoed. De poppenhuisjes zijn groot genoeg om verschillende kinderen samen te laten spelen, zodat de zelfverzonnen verhaaltjes nog gekker worden! Een poppenhuis van Kidkraft zet je bovendien in geen tijd in elkaar door het bijgeleverde montageboekje met stap-voor-stap instructies.

Andere populaire poppenhuizen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle poppenhuizen zeker de moeite! Daar kan je ook poppenhuizen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft poppenhuizen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).