Alle Speelgoedkisten van Kidkraft

Je kinderen zien spelen en lezen is uitermate fijn, de rommel die ze dikwijls achter laten is dat niet. Om de speelkamer of kinderkamer steeds proper te houden, biedt Kidkraft een aantal mooie speelgoedkisten, opbergbakken en boekenrekken aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kidkraft speelgoedkisten en opbergbakken

De Kidkraft opbergrekken en speelgoedkisten zijn uitermate geschikt voor het netjes houden van de kinder- of speelkamer. Bovendien zien de kastjes en kistjes er ook gewoon leuk uit, waardoor je ze in elk huis zeker een geschikt plaatsje kan geven. Opbergrekken met uitneembare opbergbakken zijn super handig om veel speelgoed in op te bergen. Nóg leuker zijn de super mooie speelgoedkisten en opbergbanken die tevens ook dienst kunnen doen als extra zitmeubeltje in de kinderkamer. De speelkisten zijn voorzien van veiligheidsscharnieren die kleine vingers tegen beklemming beschermen.

Kidkraft boekenrek

Ook boekenwurmen verdienen natuurlijk een mooi plekje in huis om alle favoriete boeken netjes in weg te zetten. Daarom zijn de Kidkraft boekenrekken een topaankoop voor kinderen die graag lezen. De zachte vakken van het rek behouden boeken van schade.

Kidkraft

Het doel van Kidkraft is het inspireren van kinderen met de kracht van fantasie met creatief en uniek houten speelgoed en kindermeubelen. De producten zijn steeds piekfijn afgewerkt en zijn voorzien van een mooi en modern design. Focus op veiligheid en duurzaamheid zorgen er dan weer voor dat verschillende generaties van het speelgoed kunnen genieten. In hun gamma vind je onder andere treinsets, tuinsets, speelgoedkisten, kinderbedden en nog veel meer terug!

Opbergen in kleurrijke en kwalitatieve kasten en kisten

De collectie van Kidkraft opbergrekken en speelgoedkisten is heel kleurrijk en geeft daardoor een vrolijke tint aan elke speel- of kinderkamer. Bovendien zijn de opbergkasten zeer duurzaam dankzij het stevige houten frame. De uitneembare opbergbakken zijn dan weer vervaardigd uit stevig kunststof. Bovendien zijn de speelkisten en opruimrekken zeer gemakkelijk te onderhouden en kan je elk klein hoekje gemakkelijk schoonmaken.

Andere populaire speelgoedkisten en opbergkisten

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle opbergkisten zeker de moeite! Daar kan je ook speelgoedkisten van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kidkraft speelgoedkisten en opbergbakken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).