Alle Loopfietsen van Kokua en LIKEaBIKE

Met een Kokua / LIKEaBIKE loopfiets haal je topkwaliteit in huis. Kinderen zullen zich steeds weer met de lach op het gezicht voortbewegen en geen ander vervoermiddel meer willen gebruiken!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kokua Jumper loopfiets

Kokua biedt een heel ruim gamma aan van coole en kwalitatieve loopfietsen. De fietsjes van de Jumper reeks zien er super schattig uit en lijken als het ware miniatuurversies van een normale fiets. Een Jumper loopfiets is vederlicht en laat kinderen op een veilige manier vaardigheden als motoriek en evenwicht aanleren. De loopfietsjes vind je terug met verschillende leuke kleuraccenten en zijn geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

LIKEaBIKE loopfiets

De serie stoere loopfietsjes van LIKEaBIKE zijn ideaal voor wie een houten fietsje wilt aanschaffen. Deze fietsen worden met de beste materialen liefdevol in elkaar gezet en garanderen gelukkige kindjes. Het gamma LIKEaBIKe loopfietsjes bestaan uit verschillende modellen met verschillende kleuraccentjes en bandenprofielen. Bovendien zijn er ook enkele coole LIKEaTRIKE loopfietsen voorhanden, ideaal voor kinderen met een evenwichtsprobleem.

Kokua / LIKEaBIKE

Kokua staat al sinds 1977 bekend al betrouwbaar fietsmerk. Het eerste fietsje, ‘de Nikky-Bike’ was de voorloper van de huidige Kokua LIKEaBIKE en de start van een groot succes. Kwaliteit primeert bij Kokua en alle producten gaan voor een laatste kwaliteitscontrole nog eens door Duitse handen. Zo ben je zeker dat je kinderen met gerust hart hun eerste (fiets)stapjes kan laten zetten met deze houten fietsjes. Ook de Jumper reeks, vederlichte aluminium loopfietsjes van Kokua, is super populair en een waar begrip.

Specificaties van de Kokua Jumper loopfiets

De Jumper loopfietsjes van Kokua hebben een frame gemaakt van ultralicht aluminium en heeft tevens een onafhanelijk geveerd achterwiel. In combinatie met een set stevige banden weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Bovendien heeft zo’n loopfiets een stuuruitslag die begrensd is en gemakkelijk weer uitgeschakeld kan worden. Het verstelbare zadel garandeert dan weer dat je het loopfietsje enkele jaren kan gebruiken. Kies je favoriete kleur en rijden maar!

Specificaties van de Kokua LIKEaBIKE reeks

De LIKEaBIKE loopfietsen zijn vervaardigd uit solide en duurzaam beuken- of berkenhout en hebben ook luchtbandjes met hout of met spaken. Bovendien wordt het fietsje met een verstelbaar zadel geleverd en heeft het stuur een begrenzing voor extra veiligheid! Ook plassen kunnen zonder problemen getrotseerd worden, aangezien er telkens een gelakt achterspatbord op het fietsje gemonteerd werd.

Zadelhoezen, staanders en veel meer

Wil je jouw fietsje extra personaliseren? Neem dan zeker een kijkje op de pagina van de LIKEaBIKE fietsaccessoires. Daar vind je zadelhoezen in katoen en leder, schattige hoppermandjes, handige staanders en stoere aanhangwagentjes! Klik hier op deze pagina te bezoeken >

Andere populaire loopfietsen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle loopfietsen zeker de moeite! Daar kan je ook loopfietsen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Kokua / LIKEaBIKE loopfietsen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).