Alle Poppenhuizen van Le Toy Van

De rijkelijk versierde poppenhuizen van Le Toy Van zijn de ideale woning voor de favoriete poppen van de kinderen. De huizen zien er net echt uit met de vele details en de vrolijke pastelkleuren toveren in geen tijd een glimlach op ieders gezicht.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Le Toy Van poppenhuis

De Le Toy Van poppenhuizen hebben 1 of 2 verdiepen die telkens mooi zijn versierd zijn en het perfecte decor vormen om allerlei leuke verhaaltjes te beleven. De kinderen zullen op slag verliefd worden op dit mooie speelgoed waar ze jarenlang plezier aan zullen beleven. De poppenhuizen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren, zodat je zeker en vast je favoriet zal vinden. Alle raampjes en deuren kan je openen en sluiten en bovendien kan je het poppenhuis in zijn geheel ook openklappen, waardoor je het huisje naar eigen smaak in kan richten. Sommige Le Toy Van poppenhuizen worden geleverd met meubeltjes, bij sommige huisjes zal je deze apart moeten aankopen. Poppen koop je ook apart.

Le Toy Van

Het doel van Le Toy Van is al sinds 1995 om kwalitatief houten speelgoed te verkopen en door de jaren heen zijn ze hierin leider geworden op vlak van productie. Jaar na jaar slagen ze er in om hun gamma beschilderd houtenspeelgoed uit te breiden, te innoveren en te diversifiëren. De artikelen van Le Toy Van worden gemaakt in een ICTI geaccepteerd bedrijf, waarbij de fabrieken sterk rekening houden met het welzijn van de werknemers.

Poppenhuizen uit kwaliteitsvol hout

Om er zeker van te zijn dat de kinderen jarenlang van hun schattige poppenhuis van Le Toy Van kunnen genieten, werd er stevig hout gebruikt dat mooi werd beschilderd. Kinderen kunnen zich dus gerust ten volle uitleven; ook de toekomstige broertjes en/of zusjes zullen met dit fantastische speelgoed kunnen spelen. De poppenhuisjes zijn trouwens heel gemakkelijk in elkaar te zetten.

De nodige accessoires voor extra veel plezier

Maak je Le Toy Van poppenhuis helemaal compleet met de schattige meubeltjes die speciaal op maat zijn gemaakt voor deze droomhuizen. Wij hebben de volledige Daisylane en Sugar Plum collectie in ons gamma. De accessoires bevatten erg veel details, waardoor je er zeker van bent dat je houten speelgoed van topkwaliteit in huis hebt gehaald. In het gamma vind je onder andere volledige sets van een kinderkamer, salon, keuken, slaapkamer, badkamer en eetkamer. Ook kan je een aparte meubelset kopen waarmee je verschillende kamers kan vullen. Super leuk is ook de bbq set, grillen maar! Ideaal voor de poppenhuizen van Le Toy Van is de leuke speeltmat, die gemaakt is van polyester en een antisliplaag bevat aan de onderkant.

Leuk gezinnetje voor in de poppenhuizen

Geen poppenhuis zonder poppen natuurlijk, en net daarom biedt Le Toy Van een hele familie aan die perfect in de poppenhuizen passen! Deze gezellige familie, bestaande uit mama, papa, dochter en zoon, zijn vervaardigd uit hout en aangekleed met katoenen kleertjes die aan en uit kunnen. De kapsels zijn dan weer gemaakt van wol. De armen en benen van de poppen kunnen bewegen en zijn daarom ideaal om te gebruiken bij de meubeltjes van Le Toy Van.

Andere populaire poppenhuizen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle poppenhuizen zeker de moeite! Daar kan je ook poppenhuizen van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Le Toy Van poppenhuizen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).