Alle Speelkeukens van Le Toy Van

Speelkeukens: nog steeds razendpopulair bij jonge kinderen! Zelf lekker koken in hun eigen houten keuken, de ouders nadoen en zelf de gekste gerechten maken; kinderen kunnen zich keer op keer volledig uitleven! Bekijk dus zeker het aanbod van Le Toy Van en ontdek alle kinderkeukens en accessoires.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alle speelkeukens van Le Toy Van: de droom van elk kind

De houten keukens van Le Toy Van onderscheiden zich door hun mooie vormgeving en solide afwerking. De kinderkeukens zijn ideaal voor jonge kinderen die mama of papa graag helpen bij het koken. Uiteraard kunnen ze zelf hun eigen receptjes verzinnen en de leukste culinaire verhalen verzinnen! In ons gamma vind je naast de Honey Kitchen, Honeybake winkeltje en Honeybee Market ook nog fraaie kookfornuizen en een houten winkelkarretje terug!

Bijhorende accessoires van Le Toy Van

Naast de kinderkeukentjes zelf zijn er natuurlijk ook nog toebehoren nodig om de boel compleet te maken. Gelukkig heeft Le Toy Van de nodige leuke accessoires voorhanden die het plezier des te groot zullen maken. Allerhande houten keuken toebehorensets; van een houten mixer, een teeset tot een koffiemachine... Le Toy Van heeft het allemaal in huis! Erg grappig zijn ook de houten kratjes, die allemaal aprt te verkrijgen zijn en etenswaren bevatten als fruit, vis, groenten, vlees en nog meer!

Over het merk Le Toy Van

Le Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed. De Le Toy Van-artikelen worden geproduceerd in een ICTI geaccepteerd bedrijf. Bij deze fabrieken wordt sterk rekening gehouden met het welzijn van de werknemers.

Speelkeukens uit kwaliteitsvol hout

Om er zeker van te zijn dat de kinderen jarenlang van hun speelkeukens van Le Toy Van kunnen genieten, werd er stevig hout gebruikt dat mooi werd beschilderd. Kinderen kunnen zich dus gerust ten volle uitleven; ook de toekomstige broertjes en/of zusjes zullen nog met dit fantastische speelgoed kunnen spelen.

Le Toy Van speelkeukens online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).