Alle Speeltapijten van Le Toy Van

Ontdek snel alle kindermatten van Le Toy Van! Deze schattige speeltapijten zijn ideaal voor peuters om de leukste avonturen mee te beleven en perfect te combineren met diverse speelsets!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speeltapijten van Le Toy Van: de droom van elk kind

Op de speeltapijten van Le Toy Van zal je kind zich uren kunnen amuseren! Ze zitten op het zachte tapijt en kunnen op hetzelfde moment hun gekste verhalen verzinnen! Eindeloos speelplezier verzekerd! De tapijten zijn beschikbaar in verschillende thema’s zodat er voor elk kind wel een favoriet is. Bovendien lenen deze speelmatten zich ideaal om te combineren met de diverse speelsets van Le Toy Van. In het gamma zijn ondere andere kindertapijten voorhanden in een piraten-, riddder-, boerderij- en stadthema! De speelmatten zijn vervaardigd uit polyestervilt en bevat ook een rubberen antisliplaag.

Over het merk Le Toy Van

Le Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed. De Le Toy Van-artikelen worden geproduceerd in een ICTI geaccepteerd bedrijf. Bij deze fabrieken wordt sterk rekening gehouden met het welzijn van de werknemers.

Le Toy Van speeltapijten online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).