Alle Accessoires van LIKEaBIKE

Maak je loopfietsje van LIKEaBIKE (van het merk Kokua) helemaal af met deze leuke accessoires. In het gamma vind je onder andere mooie zadelhoezen, hoppermandjes en zelfs aanhangwagens!

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

LIKEaBIKE / Kokua accessoires

Met een LIKEaBIKE / Kokua accessoire tover je loopfietsjes in een mum van tijd om in een ware lust voor het oog. Een loopfiets van Kokua straalt kwaliteit uit en heeft een mooi design. Dat hebben al deze zekr en vast accessoires ook; deze zijn vervaardigd uit stevige materialen en zien er goed uit. Met een zadelhoes, poot, hoppermandje of aanhangwagen van LIKEaBIKE genieten kinderen nog eens dubbel zo hard van hun favoriete transportmiddel!

LIKEaBIKE van Kokua

Kokua staat al sinds 1977 bekend al betrouwbaar fietsmerk. Het eerste fietsje, ‘de Nikky-Bike’ was de voorloper van de huidige Kokua LIKEaBIKE en de start van een groot succes. Kwaliteit primeert bij Kokua en alle producten gaan voor een laatste kwaliteitscontrole nog eens door Duitse handen. Zo ben je zeker dat je kinderen met gerust hart hun eerste (fiets)stapjes kan laten zetten met deze houten fietsjes.

Zadelhoezen voor LIKEaBIKE loopfietsen

Kindjes willen natuurlijk zo lang mogelijk van hun loopfietsje genieten en daarom is het zeker een goed idee om het zadeltje te beschermen en te voorzien van een kleurrijke toets met een zadelhoes van LIKEaBIKE. De zadelhoezen, waarop een labeltje van Kokua preikt, zijn beschikaar in katoen (6 kleuren) en leder (4 kleuren).

Staanders, hoppermandjes en aanhangwagens

Een loopfietsje van Kokua gaat extra lang mee wanneer je dit niet telkens op de grond moet leggen en op een stevige poot kan zetten. De houten staanders voor LIKEaBIKE loopfietsjes zijn verkrijgbaar op alle modellen (op de Mountain Wing na) en klapt automatisch op bij het wegrijden. De houten poten zijn verkrijgbaar in berken- of beukenkleur.

Het favorietje knuffelbeestje mee vervoeren terwijl kinderen schattig met hun loopfietsje op pad zijn? Dat kan perfect met de houten hoppermandjes van LIKEaBIKE. Het mandje (beschikbaar in berken- of beukenkleur) kan je vastschroeven of aan het stuur ophangen en past op alle modellen.

Een andere leuke manier om knuffelbeestjes mee te vervoeren is het transporteren via de coole houten aanhangwagens van Kokua voor LIKEaBIKE loopfietsjes! De aanhangwagentjes zijn gemakkelijk te bevestigen en zijn van dezelfde kwaliteit als de andere producten van Kokua. Let op: de aanhangwagentjes zijn niet geschikt voor elke LIKEaBIKE loopfiets.

LIKEaBIKE accessoires online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).