Lilliputiens - Dag Konijntje (Zonder Tekst) - Peuterboek

Niet op voorraad
SKU:
86604
BESCHIKBAAR
Dit Lilliputiens-product is beschikbaar. Houd rekening met een verlengde levertermijn van 5-7 werkdagen.
€ 49,99

Lilliputiens - Dag Konijntje (Zonder Tekst) - Peuterboek

Dag Konijntje toont op interactieve wijze het verloop van een dag in een kinderleven. Via tal van beweegbare elementen en verrassende ontdekkingen, trekt uw kind samen met het konijntje op ontdekkingsreis door de verschillende momenten van de dag: van bladzijde tot bladzijde zie je Konijntje opstaan, ontbijten, zich aankleden, spelen met vriendjes enz. 's Avonds vertelt Konijntje honderduit, veilig geborgen in papa's armen. Een klassiek boek dat de kleintjes tijdsbesef bijbrengt. Samen de verschillende momenten van de dag doornemen, stelt kinderen gerust.

Over Lilliputiens

“Een wereld vol kleine wonderen” – dit is de slogan van Lilliputiens die meteen hun producten beschrijft! Ja, want de schattige diertjes en accessoires zijn zo speels en fun dat het stuk voor stuk kleine wonderwerkjes zijn die je overal kan meenemen.

Lilliputiens is opgericht in 1995 door twee Belgische vriendinnen. Het speelgoed blijft dag op dag nog steeds verbazen met de hoogstaande afwerking en leuke details. De bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages zoals Walter, Liz, Jef en Georges maken van elk artikel een onderdeel van een verhaal.

Meer informatie
EAN 5414834866049
Merk Lilliputiens
Lengte (in cm) 26.000000
Breedte (in cm) 29.000000
Hoogte (in cm) 4.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lilliputiens - Dag Konijntje (Zonder Tekst) - Peuterboek