Al het Peuterspeelgoed van Lilliputiens

Het educatieve peuterspeelgoed van Lilliputiens ziet er erg fraai uit en leert de kinderen noodzakelijke kennis bij waar de kinderen de rest van hun leven gebruik van zullen kunnen maken.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lilliputiens peuterspeelgoed

Peuters zijn nieuwsgierige kleine mensjes die maar 1 ding willen doen: alles wat hun pad kruist vastnemen en zorgvuldig bestuderen om zo bij te leren. Het Lilliputiens peuterspeelgoed is hiervoor ideaal. Deze collectie van kleurrijke artikelen is heel divers en net daarom heel interessant om door te nemen. Zo heb je de jaarkalender die jonge kinderen de dagen, maanden, seizoenen, datums en temperaturen lezen aanleert, maar evengoed een verplaatsbare boerderij die de fantasie prikkelt door keer op keer leuke nieuwe verhaaltjes te verzinnen. Verder in het gamma vind je een aantal leuke spaarpotten, een bouwpiramide en een stoffen boekje.

Lilliputiens

Het Belgische Lilliputiens werd in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Vooral de hoogstaande afwerking en leuke details blijven keer op keer verbazen en er wordt gefocust op de stimulatie van de fijne motoriek en de creativiteit. De hippe speeltjes worden bedacht door enkele supermama’s die inzicht en ervaring hebben om speelgoed te maken waar de kinderen van dromen. In het gamma van Lilliputiens vind je onder andere babyspeelgoed, peuterspeelgoed, speelpoppen, rugzakjes en poncho’s.

Gebruikte materialen

Lilliputiens wilt natuurlijk dat peuters zich naar hartelust kunnen uitleven met het peuterspeelgoed en daarom bieden zij enkel artikelen aan die vervaardigd zijn uit stevige materialen. Zo werden er onder andere katoen en polyster gebruikt, stoffen die jarenlang meegaan en bijna niet uit elkaar te trekken vallen door kleine handjes.

Ander populair peuterspeelgoed

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met al het peuterspeelgoed zeker de moeite! Daar kan je ook peuterspeelgoed van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lilliputiens peuterspeelgoed online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).