Alle Rugzakken van Lilliputiens

Ga in stijl naar de turnles met de prachtige turnzakken van Lilliputiens die zowel erg praktisch zijn als een mooie vormgeving hebben. Ook de schattige rugzakjes van Lilliputiens zijn een schot in de roos voor kindjes die met een mooi tasje op de rug willen paraderen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lilliputiens rugzak

Wie op zoek is naar een leuke rugzak voor jonge kinderen moet zeker eens een kijkje nemen naar het aanbod van Lilliputiens. Alle rugzakjes zijn gebaseerd op een leuk personage. Zo heb je bijvoorbeeld Colette, het zachte katje dat altijd op haar pootjes terechtkomt. Ze wil je kind overal begeleiden! Andere leuke personages zijn Nicolas de wolf en Walter de draak. Je hebt Lilliputiens rugzakken in verschillende maten, kleuren en vormen!

Turnzakken van Lilliputiens

De turnles aanvatten met een fraaie turnzak is natuurlijk een must en daarom biedt Lilliputiens enkele kleurrijke modellen aan. De turntasjes vallen op door de vrolijke kleurtjes en leuke thema’s en zijn perfect om te schitteren bij elke gymles.

Lilliputiens

Het Belgische Lilliputiens werd in 1995 opgericht door 2 vriendinnen. Vooral de hoogstaande afwerking en leuke details blijven keer op keer verbazen en er wordt gefocust op de stimulatie van de fijne motoriek en de creativiteit. De hippe speeltjes worden bedacht door enkele supermama’s die inzicht en ervaring hebben om speelgoed te maken waar de kinderen van dromen. In het gamma van Lilliputiens vind je onder andere rugzakken, peuterspeelgoed, speelpoppen, rugzakjes en poncho’s.

Rugzakjes en turnzakjes van oerdegelijke kwaliteit

De rugzakken en turntassen van Lilliputiens zien er niet enkel super leuk uit, ze zijn ook nog eens vervaardigd uit kwalitatieve materialen die jarenlang meegaan. Om dat te garanderen werd er gebruik gemaakt van katoen en polyster die mooi werden afgemaakt met allerlei details die de boel helemaal afmaken.

Andere populaire rugzakken

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle rugzakken zeker de moeite! Daar kan je ook rugzakken van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lilliputiens rugzakken online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).