Alle Verlichting van Lucide

Met de Lucide lampen voor de kinderkamer haal je verlichting van topkwaliteit in huis. Hanglampen, tafellampen, nachtlampjes, stekkerlampen, bureaulampen, plafonnières, wandlampen en vloerlampen: in de collectie van Lucide vind je ze allemaal terug in alle mogelijke groottes en vormen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lucide kinderlampen

De juiste sfeer in de kinderkamer creëeren is erg belangrijk. Hiervoor zijn de decoratieve Lucide kinderlampen ideaal! Deze geven genoeg licht zodat kinderen goed kunnen zien tijdens het spelen, maar zo kunnen ze ook gemakkelijker in slaap vallen. De collectie van Lucide lampen voor de kinderkamer maken elke kamer super gezellig en bestaat uit vloerlampen, wandlampen, plafonnières, bureaulampen, stekkerlampen, nachtlampen, tafellampen en hanglampen. Deze overvloed aan verschillende Lucide lampen zal jouw keuze erg moeilijk maken, sorry!

Lucide bureaulampen

Kinderen die 's avonds graag lezen, hebben duidelijk een solide bureaulamp nodig om de boekjes te verlichten. De fraaie tafellampen van Lucide zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en hebben een professionele uitstraling waar jouw kinderen dol op zullen zijn. Halogeenlampen bieden veel licht voor gemakkelijk lezen of werken.

Lucide K3 lampen

Zijn jouw kinderen grote fan van K3? Wij ook! Glunderende gezichtjes zullen tevoorschijn worden getoverd wanneer je ze verrast met een van onze coole K3 verlichtingen! Lucide heeft een grote collectie plafondlampen, wandlampen, hangende lampen, tafellampen en staande lampen waarop de K3’tjes staan afgebeeld. De decoratieve en speelse K3 kinderlampen bieden natuurlijk voldoende licht als het donker is.

Andere Lucide lampen

Je bent ook op de juiste plaats voor allerlei andere Lucide lichten voor de kinderkamer. Er zijn bijvoorbeeld veel mooie tafellampen beschikbaar. Deze nachtlampjes zijn er in verschillende thema's, vormen en kleuren, dus je zult zeker iets vinden waarmee je 's nachts de kinderkamer wilt verlichten. Geef toe, klinkt een grappige nachtlamp in de vorm van een kikker niet goed? Bekijk ze allemaal!

Een hanglamp zou helemaal niet saai moeten zijn. Lucide heeft een aantal super mooi hanglampen in petto waar de kinderen grote ogen van zullen trekken. Een hangende lamp in de vorm van een vliegtuig, Harley Davidson of een voetbal, ... Je kunt ze allemaal vinden. Er zijn ook meer traditionele hanglampen met lampenkappen beschikbaar. Deze zijn voorzien van een mooi patroon en passen in elke kinderkamer.

Lucide

Sinds de oprichting in 1989 ontwikkelt en produceert Lucide hoogwaardige en trendy lichtoplossingen. Op deze 2 pijlers baseert het Antwerpse bedrijf zich voor het toonaangevende assortiment. Dagelijks worden er nieuwe producten ontwikkeld, zowel door Lucide als freelance designers. Innovatie vormgeving, materiaalkeuze en kleurtoepassingen worden daarbij gekoppeld aan de nieuwste lichttechnologie. Lucide controleert alle lampen tijdens het fabricageproces door in huis opgeleide technici. Bovendien bieden de producten een fantastische prijs-kwaliteit verhouding.

Gebruikte materialen

Lucide maakt natuurlijk enkel gebruik van de beste materialen zodat de kids lang van hun coole lamp gebruik kunnen maken. ABS, keramiek, kunststof, metaal, plastic en PVC worden onder gebruikt om de verlichtingen te produceren.

Ander populaire kinderkamerverlichting

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kinderverlichting zeker de moeite! Daar kan je ook verlichting van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Lucide lampen voor de kinderkamer online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).