Alle Kindertafels en Kinderstoelen van Magis Me Too

Magis Me Too biedt een grote collectie aan van design kindermeubelen. De kleurrijke vormgeving en abstracte vormen van de kindertafels en kinderstoelen zijn een lust voor het oog en schitteren in elke woon- of kinderkamer.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Magis Me Too kindermeubels

Fantastische designs in blauw, groen, oranje of rood: bij Magis Me Too geen gebrek aan kleurrijke kinderstoelen. De stoeltjes hebben vaak abstracte vormen, zodat de kinderen zelf kunnen interpreteren wat we ze nu juist moeten voorstellen. Hierdoor wordt de fantasie geprikkeld en zijn de kinderstoelen al leuke speeltjes op zich! Magis Me Too heeft ook een aantal leuke kindertafels in het gamma die perfect zijn om op te spelen, knutselen of tekenen. Een strakke witte Linus tafel, of een tafel met een leuke print; de keuze is volledig aan jou!

Magis Me Too

Me Too is een accessoires- en meubelcollectie van Magis die in 2004 het levenslicht zag en werd gecreëerd met het oog op het stimuleren van de creativiteit van het kind. Magis Me Too verdiept zich eerst in de levenswijze van jonge kinderen om pas daarna de eigenzinnige meubels te ontwikkelen. De producten worden ook grondig bekeken door pedagogische experts en worden bovendien voorzien van materiaalinnovaties. De producten zijn extreem duurzaam en zijn eigenlijk design-stukken op zich, maar kunnen ook gebruikt worden als leuk speelgoed. De collectie van Magis Me Too is van 100% Italiaanse kwaliteit en bevat onder andere kindertafels en –stoelen, schommelpaarden en de bekende design puppy’s.

Gebruikte materialen voor de kinderzetels en kindermeubelen

Hout, vezelversterkt kunststof, polycarbonaat, polypropyleen en PVC... dit zijn de materialen die Magis gebruikte voor de Me Too kindertafels en kinderstoelen. Dit zijn stuk voor stuk duurzame en stevige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang van jouw design-stuk kan genieten en gebruikssporen lang wegblijven. Van een slimme aankoop gesproken!

Andere populair kindermeubelen

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle kindertafels en kinderstoelen zeker de moeite! Daar kan je ook kindermeubels van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Magis Me Too kinderstoelen en kindertafels online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).