Cacoon

Heerlijk relaxen geblazen in de hangmatten van Cacoon. Deze supermooie hangmatten zijn ideaal om in te chillen en komen in allerlei verschillende formaten en een heleboel vrolijke kleurtjes!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Helemaal zen in een Cacoon hangmat

Niets is zo ontspannend als een hangende relaxruimte op een rustig plekje bij jou thuis. De Cacoon kan door zijn multifunctionele design dienst doen als een gezellige schuilplaats, een hangmat of een hangende tuinstoel. Hij is alles wat je maar wilt!

Over het merk Cacoon

Cacoon is opgericht door een ingenieus koppel, Nick en Sarah. Ze zijn experts in het ontwerpen van producten die bestaan uit textiel. Nick startte zijn werk als een meubelontwerper en heeft gewerkt aan verschillende projecten. Op een dag was hij aangenomen door “The Scarlet” met de opdracht om een relaxstoel of hangmat te ontwerpen. Vanuit deze opdracht is de Cacoon geboren. Zijn inspiratie heeft hij gehaald op een vakantie in Mexico. Hij werd er rijkelijk beïnvloed door de natuur. Zo is tijdens een trektocht door de jungle het design voor de Cacoon hangmat geboren.

Waarom kiezen voor Cacoon?

De Cacoon hangmat onderscheidt zich door zijn unieke design dat gebaseerd is op een huisje van de wevervogel. Met de Cacoon kan je droog en aangenaam alleen zitten en toch in verbinding staan met je omgeving, zowel binnen als buiten. De Cacoon hangstoelen zijn gefabriceerd uit stevig nylon en geanodiseerd aluminium UV- en weersbestendig stof. Bovendien zijn er modellen die geschikt zijn voor 1 persoon, maar zijn er evengoed een aantal hangmatten voor 2 in het gamma! Heb je geen punt om ze op te hangen? Kinderenkoning verdeelt ook de officiële hangmat staanders in hout en metaal. Op die manier kan je de Cacoon in elke ruimte plaatsen.