Jumpking

De trampolines van Jumpking staan al jarenlang wereldwijd bekend om hun vooruitstrevende technologieën, veiligheid en kwaliteit. Bovendien worden de trampolines in een handig alles-in--één-pakket geleverd. Waanzinnig springplezier is gegarandeerd!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ongekende hoogtes in met een Jumpking trampoline

De combinatie van het handige alles-in-één pakket en de revolutionaire technologie, maakt van Jumpking het meest verkochte trampolinemerk ter wereld. Geen betere investering in het buitenspeelplezier van de kids dan een splinternieuwe trampoline in de tuin!

Over het merk Jumpking

Jumpking trampolines zijn de meest verkochte in de hele wereld sinds 1948. De naam staat voor maximale veiligheid, kwaliteit, continue innovatie en jarenlange ervaring. Veiligheid is een extra belangrijk punt voor Jumpking. De productie van hun trampolines vindt plaats in drie gespecialiseerde fabrieken in China. Dit gebeurt onder toezicht van het CPSC, ofwel Consumer Products Safety Commission, die de hoogste veiligheid en kwaliteit garandeert.

Waarom kiezen voor Jumpking?

Tijd doorbrengen op de trampoline is heerlijk en is een goede training om de beweeglijkheid en evenwicht te verbeteren. Jumpking kan de lichaamscoördinatie van uw kinderen trainen en hen tegelijk een hoop plezier bezorgen. Bij elke Jumpking trampoline zit een veiligheidsnet, afdekzeil, ladder en schoenenzak mee in de verpakking. Zo heb je alles wat je nodig hebt in één pakket. Bekijk hier alle trampolines van Jumpking >