Lascal

De hekjes van Lascal plaats je gemakkelijk tussen alle trap- en deuropeningen tot en met 120 cm breed. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw kinderen zich veilig door het huis kunnen begeven zonder dat je je ongerust moet maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over het merk Lascal

Lascal is een bedrijf met een zeer karakteristieke lijn van baby- en kinderproducten. De filosofie van het bedrijf is om kwaliteitsproducten aan te bieden die veiligheid centraal stellen. Hierbij benadrukken ze dat het design en de productiestandaard van het hoogste kaliber moeten zijn, met een focus op milieuvriendelijke productie. Daarbij is hun doel om veiligheid voor kinderen hand in hand te laten gaan met gebruiksgemak voor de ouders.

Waarom kiezen voor Lascal?

Kinderenkoning verdeelt de verschillende Lascal Kiddy Guard’s: Avant, Accent en Assure. Het verschil ligt in de extra opties en gebruikte materialen. Zo heeft de Avant een luxueuze afwerking en is de Assure onklopbaar in prijs-kwaliteitsverhouding. Tenslotte hebben we verschillende installatiekits die het mogelijk maken om Kiddy Guard te plaatsen waar een muurplint of trap is.