Terapy

Zalig neerploffen in een Terapy zitzak na een vermoeiende schooldag is het leukste gevoel dat er bestaat! De ergonomische zitzakken gaan bovendien jarenlang mee en verlichten zelfs de wervelkolom. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Heerlijk relaxeren met de zitzakken van Terapy

Wie graag een heerlijk dutje doet of gewoon af en toe wilt chillen, kan best eens kijken in het gamma van de supercoole Terapy zitzakken. Deze poefs zijn beschikbaar in veel verschillende maten en vormen en je kan maar liefst uit 15 verschillende kleuren per model kiezen!

Over het merk Terapy

In de huidige maatschappij hebben we steeds meer behoefte aan rustmomenten en rustplekken. Daarom gelooft Terapy in ‘recharge’. Want net als onze smartphones, tablets en computers moet iedereen toch worden opgeladen? Ook Iron Jordan besloot om in 2008 zijn baan op te zeggen bij een grote multinational om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij was opzoek naar een relaxte leefstijl en wilde graag een eigen bedrijf oprichten. "Ik kom uit een ondernemersfamilie en wilde me niet meer aanpassen aan de richtlijnen van anderen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een product dat ik zelf kon vormen in iets waar ik in geloof."

Waarom kiezen voor Terapy?

Samen met een aantal vrienden ontwikkelde Iron de Terapy zitzak; een plek om te relaxen en op te laden. Om je gedachten te laten varen, en je fantasie de vrije loop te laten. "Met onze producten willen we iedereen het gevoel geven even weg te mogen dromen op een wolk van marshmallows," aldus Iron. "Om daarna met een opgeladen gevoel verder te kunnen gaan. Zodat iedereen zich vrij voelt op zijn of haar eigen manier.” Kinderenkoning gelooft in deze visie en heeft verschillende modellen zoals Elly, Baloo, sydney, enz. in 15 verschillende kleuren. Elke zitzak wordt geleverd met speciale vulling. Aparte hoezen, die afneembaar en wasbaar zijn, kunnen ook individueel geleverd worden. Bekijk hier alle zitzakken van Terapy >