Trunki

Trunki heeft een heleboel leuke kinderkoffers in het gamma die de kinderen gemakkelijk zelf kunnen voorttrekken. Bovendien kunnen de kids zelfs op hun kindertrolley gaan zitten! Verder hebben ze ook een aantal super coole rugzakjes in hun collectie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reis in stijl met de kindertrolleys en rugzakken van Trunki

Trunki gelooft sterk dat hun producten voor nieuwe ervaringen zorgen tijdens het reizen. De Trunki kinderkoffers laten een kind ‘kind zijn’ en plezier beleven, zelfs tijdens vermoeiende reizen. Trunki werd al meermaals beloond met prijzen voor hun producten, sinds 2006 al meer dan 100 keer!

Over het merk Trunki

Het begon allemaal in 1997 toen Rob Law op de universiteit meedeed aan een wedstrijd voor een koffer te ontwerpen. Hij ontwierp er een met wielen onderaan die leken op speelgoed waarop je kon rijden: de Trunki Ride-on. Rob won de wedstrijd en besloot om het idee verder uit te bouwen.

In 2011 bereikte Trunki een mijlpaal in hun bestaan; ze verkochten het één miljoenste exemplaar! Sinds 2012 worden de kindertrolleys geproduceerd in de Verenigde Staten. Daar ondergaan de producten strenge testen om te voldoen aan de internationale eisen en veiligheidsvoorschriften. In 2013 werd er opnieuw een mijlpaal bereikt; er waren twee miljoen Trunki kinderkoffers verkocht.

Waarom kiezen voor Trunki?

Kinderenkoning heeft de meeste Trunki Ride-on modellen. Zo zijn er onder andere Bernard de bij, Tipu de tijger, Gerry de giraf en brandweerauto Frank. De koffers zijn erg stevig en zijn goedgekeurd als handbagage op het vliegtuig. Bekijk alle Trunki kinderkoffers >

Zwemlessen of kleine uitstapjes worden ook leuker dankzij Trunki! Zo zijn er de Paddlepaks, kleine zwem- of rugzakjes in de vorm van zeedieren die volledig waterdicht zijn. Om het autoreizen voor de allerkleinsten gemakkelijk te maken op maat van het mobiele gezin is er de Trunki Boostapack. Deze ruime rugzak is ook een autozitje. Praktisch en leuk om dragen dankzij het originele groene design! Bekijk hier alle Trunki rugzakken >