Alle Steps van Micro Mobility

De Micro Mobility steps zijn vederlicht en erg kleurrijk en laten kinderen op een gezonde en leuke manier buiten spelen. Wedden dat ook papa en mama een ritje zullen wagen?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Micro Mobility step

Micro Mobility heeft een heel aantal kwalitatieve steps in allerlei modellen: zowel meegroei-, instapmodellen als geavanceerde steps zal je in het gamma terug vinden. Of je nu kiest voor een Micro step met 2 of 3 wielen, één ding is zeker: de steps zijn super plezant en komen in allerlei felle kleurtjes, zodat de kids de show kunnen stelen op straat. Bovendien trainen kinderen tijdens het steppen hun evenwicht, coördinatie en motorische vaardigheden.

Micro Mobility

Micro Mobility is constant bezig met het verbeteren van hun producten en daaruit vloeit voort dat hun gamma steeds weer heruitgevonden wordt, met efficiëntie en kwaliteit voorop! Voor de producten op de markt verschijnen, ondergaan deze steeds een reeks testen waarbij ze samen werken met internationale certificaten. Bovendien kiezen ze hun leveranciers op basis van de ecologische voetafdruk en proberen ze mensen en kinderen aan te zetten om zich op een milieuvriendelijke manier te verplaatsen. In hun collectie vind je onder andere kleurrijke loopfietsen en steps aan.

Meegroeiende steps

Erg interessante producten zijn de Micro Mini steps. Deze steps kan je in 3 fases gebruiken: eerst kan je een soort van zitje op de step bevestigen zodat de jongste kindjes zich zitgewijs voort kunnen bewegen. Vervolgens haal je het zitje weg om het stuur in het laatste stadium te vervangen door een T-Bar, zodat kinderen tot 7 jaar van hun step kunnen genieten.

Micro steps voor alle leeftijden

In de collectie van Micro Mobility zal je steps terugvinden voor elke leeftijdscategorie. Zowel de allerkleinsten, kinderen tot 10 jaar, pubers en zelfs volwassen zullen een geschikt model terug vinden.

Gebruikte materialen en functies

De Micro Mobility steps zijn extra licht door het gebruikte aluminium, dat tevens super stevig is. De veiligheidshandvaten zorgen er op hun beurt voor dat de handen niet van het stuur glijden en bieden extra bescherming bij een eventuele val.

De driewieler steps bestuur je doormiddel van het leunen naar een bepaalde richting volgens het ‘lean-and-steer’-principe. Bepaalde driewielers worden trouwens geleverd met zowel een T-Bar stuur als joystick.  Bij de tweewieler steps gebruik je natuurlijk het stuur om je bochten te maken. De tweewielers kan je trouwens gemakkelijk toevouwen om bijvoorbeeld in de auto mee te nemen. Bovendien zijn alle steps voorzien van metalen rem op het achterwiel, zodat kinderen tijdig kunnen afremmen en ongelukjes vermeden kunnen worden.

Andere populaire steps

Uiteraard is een bezoekje aan de pagina met alle steps zeker de moeite! Daar kan je ook steps van andere merken terugvinden. Klik hier om naar deze pagina te gaan >

Micro Mobility steps online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).