kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed
KK-Categorieoverzicht-indetuin1-trampolines
KK-Categorieoverzicht-indetuin2-speelhuisjes
KK-Categorieoverzicht-indetuin3-schommels
KK-Categorieoverzicht-indetuin4-goalen_basket
KK-Categorieoverzicht-indetuin5-relax
KK-Categorieoverzicht-indetuin6-minigolf
KK-Home-Blok8-avontuur
buitenspeelgoed-buitenspellen
 

 

Wat doen kinderen het liefst wanneer ze buiten zijn? Spelletjes spelen natuurlijk! Buiten spelen is zeer goed voor de gezondheid. Bij KinderenKoning bieden we allerlei spelletjes en producten aan die de fysieke, motorische en intellectuele ontwikkeling van je kinderen zullen bevorderen.

 

Eerst en vooral hebben we de buitenspellen. Hier kan je reuze versies vinden van klassieke (en eindeloos leuke!) gezelschapsspelletjes. Nodig je vrienden en familie uit en speel eens samen in de tuin een spel. Het hoeft toch niet altijd aan een tafel te zijn? Er zijn ook verschillende werpspellen te vinden in onze webshop.

 

Voor de uitbundige kindjes hebben we een uitgebreid gamma aan trampolines. Of je nu van plan bent om ze in te bouwen of niet, KinderenKoning heeft een gepaste trampoline voor jouw gezin. Er zijn bovendien diverse kleuren beschikbaar! Kijk gerust eens op onze site. Wij helpen jou op weg om de juiste trampoline te vinden!

 

Een speelhuisje is nog nooit zo leuk geweest! Er zijn verschillende kleurtjes en varianten beschikbaar. Zo hebben we speelhuisjes die op een verhoogje staan. Zo heb je er ook meteen een glijbaan bij! Op die manier glijden je kinderen van hun huisje tot in de tuin.

 

Voor de sportfanaten hebben we verschillende opties. Basketballiefhebbers vinden hier basketbalringen die je kan verplaatsen, ophangen of in de grond kan bevestigen. Voetballers kunnen de perfecte goal kiezen. Maar deze sporten speel je natuurlijk niet alleen! Tover je goal om tot een plaats waar je vrienden en familie kunnen zitten tot ze weer meedoen. Maak het tot een echte dugout met de modulaire stoelen van Quickplay. Deze kan je gebruiken als aparte stoelen of als een bank.

 

Heb je graag wat afwisseling tussen sporten? Dan kan je altijd opteren voor een multifunctioneel net. Dit kan je op verschillende hoogtes hangen zodat je badminton kan afwisselen met tennis en volleybal.

 

Even rust nodig na een vermoeiende dag? Kruip dan in de Cacoon hangmat. Wij hebben ze in verschillende maten. De Bonsai, Single en Double in verschillende kleuren. Je kan de hangmat zowel binnen als buiten ophangen.

 

Voor minigolf hoef je niet altijd je huis te verlaten. Dankzij de MyMinigolf set kan je het parcours overal mee naartoe nemen! Dan kan je minigolf spelen waar en wanneer je maar wilt! In de categorie ’op avontuur’ vind je allerlei zand- en watertafels. Je kan er ook alles vinden wat je kind nodig heeft om op onderzoek uit te trekken. Neem wat insecten onder de loep of bouw een zandkasteel!