kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Heerlijk Hoorspel - De Mestkever -EOL

Schrijf de eerste review van dit product

Gratis Haba-spelletje

* Niet geldig op Kidkraft, Wishbone Design en orders onder €50.

€ 22,95

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Artikelnummer: 978-90-79040-00-1

EAN: 9789079040001

Beschrijving

Details

Een onwelriekend hoorspel voor de hele familie.


Naar het verhaal van HC Andersen, bewerkt door Stuffmakers, en verteld door Warre Borgmans, met Stany Crets als de mestkever, Carry Goossens, Herbert Flack, Tine Embregts, Gène Bervoets, Wim Helsen, Bruno Van Den Broecke, Veerle Dobbelaere, Ini Massez en Quintis Ristie als de strontvlieg...


Het verhaal gaat over vriendschap en over anders zijn, en hoe een kleine brutale mestkever daarmee leert om te gaan.

Wanneer een mestkevertje met een brutale bek uit de koninklijke paardenstal wordt gegooid, trekt hij de wijde wereld in. Hij ontmoet de libelle Rosita, die hem eerst als 'n god ontvangt en dan aan de deur zet. Hij wordt ei zo na opgegeten door Groene Michel, een hongerige kikker met een tong om u" tegen te zeggen. Wanneer de mestkever verliefd wordt op Lieve Heersbeestje, besluit haar papa te gaan redden die opgesloten zit in het 'bakstenen beest'. Maar kan hij uit de klauwen van de akelige meneer Priem blijven? En waar zit zijn vriend, de strontvlieg?

De Mestkever is het derde ""Heerlijk Hoorspel"". Een heerlijk hoorspel? Jawel! Het verhaal wordt verteld én gespeeld door een schare topacteurs. Met liedjes, knotsgekke -poing, spaloef! BENG- geluidseffecten, toeters en bellen. Gooi kussens op de vloer, gooi jezelf er bovenop, volumeknop op 10 en geniet. Thuis of op weg naar een verre vakantiebestemming.

Boek (geïllustreerd, 40pp.) + CD (ong. 65 min.)

"

Dit tachtig minuten durende verhaal vol kolderieke humor met moderne verwijzingen wordt ten gehore gebracht door een sterke groep stemacteurs. Tussendoor staan muzikale intermezzo’s en grappige geluidseffecten. Net als in andere delen van de reeks 'Een heerlijk hoorspel' zijn in het fraai geïllustreerde boekwerk de liedteksten terug te vinden. De verklarende woordenlijst (bv. chili con carne = Mexicaans laxeermiddel) is een hilarisch toetje. Nederlandse kinderen zullen zich af en toe achter de oren krabben door de Vlaamse uitdrukkingen en sommige snel gebrabbelde teksten, maar dat nodigt hooguit uit tot nog een keer luisteren. Vanaf ca. 9 jaar.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Heerlijk Hoorspel - De Mestkever -EOL

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene score