kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Gezelschaps- en andere spellen

Familiespellen
KK-Categorieoverzicht-spelletjes1-eerstespel
KK-Categorieoverzicht-spelletjes2-habaspel
KK-Categorieoverzicht-spelletjes3-hamerspel
KK-Categorieoverzicht-spelletjes4-voetbal
KK-Categorieoverzicht-spelletjes5-hape
KK-Categorieoverzicht-spelletjes6-rijgpuzzel
Button_Ministeck
 

 

Een leuke bezigheid voor kinderen en volwassenen: een gezelschapsspel. Spelletjes bestaan natuurlijk in alle soorten en alle maten. Van reisspelletjes over grote bordspellen tot zelfs tafelvoetbalspellen van Weykick. Een ding hebben ze gemeenschappelijk: ze staan garant voor uren spelplezier voor jong en oud!

 

Onze grootste collectie spelletjes is van het merk Haba. Dit Duitse merk heeft uitgebreide selectie spelletjes. Dit begint ‘Mijn eerste spel’, wat eigenlijk de spelletjes voor peuters zijn. Rijgspellen, puzzelspellen, hamerspellen en magneetspellen, Haba heeft het allemaal voor peuters. Het goede aan Haba is de verscheidenheid van de collectie. Je hebt spelletjes die focussen op geluk en spanning, maar ook tactiek en spelinzicht zijn dikwijls noodzakelijk om het spel te kunnen winnnen.

 

Volgend op de reeks van ‘Mijn eerste spel’, heeft Haba ook de reeks rond gezelschapsspellen voor kinderen. Deze zijn voornamelijk gericht op kinderen in het lager onderwijs. Ze zijn in ieder geval een goede uitdaging en zorgen ervoor dat kinderen bijvoorbeeld sneller speltactieken aanleren.

 

Naast Haba zijn er ook de spellen van Hape. Dit merk maakt voornamelijk houten gezelschapsspellen.

 

Ook voor de iets grotere kinderen (en zelfs de grootste kinderen ;)) hebben wij een héél coole toevoeging op onze website, namelijk de Weykick-reeks! Met Weykick kan je voetballen of ijshockeyen op een houten ondergrond. De spelertjes beweeg je rond door een magneet aan de onderkant van het speelbord!