kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Houten speelgoed

Houten speelgoed
KK-Categorieoverzicht-hout1-kapla
KK-Categorieoverzicht-hout2-haba
KK-Categorieoverzicht-hout3-constructie
KK-Categorieoverzicht-hout4-knikkerbanen
KK-Categorieoverzicht-hout5-treinsets
KK-Categorieoverzicht-hout6-garages
KK-Home-Blok6-muziek
KK-Categorieoverzicht-hout9-automoblox
 

 

Houten speelgoed is én blijft een favoriet voor de kinderen. In het tijdperk van computer games en internet is het spelen met houten speelgoed een leuke ontspanning voor kinderen. Het stimuleert coördinatie en inzicht, wat toch belangrijke vaardigheden zijn in hun verdere leven.

 

Zo is er bijvoorbeeld Kapla. Dit speelgoed, bekend van de identieke houten plankjes, werd ontworpen door een Franse architect die dit speelgoed gebruikte om maquettes te bouwen. Wij zijn er van overtuigd dat dit een type speelgoed is dat jouw kind ongelofelijk kan stimuleren qua inzicht en creativiteit.

 

Ook Haba heeft sets met bouwblokken, maar in tegenstelling tot Kapla, hebben deze niet allemaal dezelfde vorm. Langwerpig, conisch, vierkant, rechthoekig en meer.

 

Naast bouwblokken kan je bij KinderenKoning ook modelauto’s vinden van Automoblox. Met de stukjes van dit supertoffe merk kan je coole en futuristische auto’s bouwen.

 

Knikkerbanen zijn ook meer en meer hun vroegere populariteit aan het terugwinnen. En terecht. Met topmerken zoals Hape Quadrilla, Haba, Scratch, Cuboro, Janod en Plan Toys, kunnen we oprecht zeggen dat we een uitgebreide selectie hebben met speciale opstellingen, maar ook met supergrote dozen om uren bouw- én rolplezier te beleven.

 

Verder zijn er nog de treinsets en de speelgarages. Voor veel kinderen een superleuke toevoeging aan hun speelkamer. Met deze sets kunnen kinderen zelf op ontdekkingstocht gaan. Spelen ze samen of alleen, dat maakt weinig uit. Elk kind geniet van imaginaire treinreis! Met Janod, KidKraft, Plan Toys en Le Toy Van ben je zeker van een uitmuntende kwaliteit.

 

Haba heeft ook een uitgebreid assortiment muziekinstrumenten voor kinderen. Muziek maken op degelijke instrumentjes is een goede leerschool voor creatieve kinderen. Het stimuleert ook hun vingercoördinatie, wat met het oog op de toekomst zeker een nuttige vaardigheid is!