kk-korting2017-nl
Uw taalkeuze:

Interieur en meubelen

Meubelen en decoratie
KK-Categorieoverzicht-meubelen7-bedden
KK-Categorieoverzicht-meubelen9-verlichting
KK-Categorieoverzicht-meubelen8-kaptafel
KK-Categorieoverzicht-meubelen2-tapijt
KK-Categorieoverzicht-meubelen3-opruimen
KK-Categorieoverzicht-meubelen4-designdeco
KK-Categorieoverzicht-meubelen1-tafelstoel
KK-Categorieoverzicht-meubelen5-zitzak
KK-Categorieoverzicht-meubelen6-fauteuil
KK-Home-Blok11-schommelpaarden
KK-Categorieoverzicht-meubelen13-muurstickers
 

 

De kinderkamer, voor veel kinderen is dat toch eigenlijk een paradijs waar ze kunnen spelen en waar ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten? Speciaal hiervoor hebben wij een selectie gemaakt om de slaapkamer van jouw kinderen leuk te decoreren en klaar te maken om er een speelparadijs van de maken!

 

Om de kamer te decoreren kan je bij KinderenKoning tafeltjes en bijhorende stoelen vinden, van bijvoorbeeld KidKraft, Magis Me Too, Scratch en Inperno. Ook kinderzetels en kinderbedden van KidKraft zijn erg praktisch, maar vooral heel erg mooi. Zo’n bed kan je bijvoorbeeld met allerlei thema’s vinden. Denk maar aan een raceauto, een boot of een brandweerauto!

 

Het is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen als de kamer is afgewerkt met leuke plafondverlichting en een coole wandsticker, waarop je de groei van jouw kind kan markeren.

 

Naast het praktische van de kinderkamer, vinden wij het ook belangrijk om het leuke te benadrukken! Eerst en vooral: spelen doen kinderen het liefst niet op een harde ondergrond, dus een tapijt van Haba is altijd mooi meegenomen. Om te spelen hebben wij als speelgoedwinkel natuurlijk veel keuze! Speeltenten, kaptafels, schildersezels, kinderkeukentjes, … Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er veel opties!

 

En na het spelen moet er natuurlijk ook opgeruimd worden. Al dat speelgoed kan niet natuurlijk niet zomaar blijven rondslingeren. Met opbergboxen van Haba, Trunki, KidKraft en Nino y ideas is er een ruime keuze en voor elke kamer een goede manier om deze netjes en opgeruimd te houden!

 

En wanneer al het spelen en opruimen afgelopen is, dan moet er dringend uitgerust worden! Hiervoor komt natuurlijk 1 van de KidKraft-zetels in aanmerking, maar misschien zijn de zitzakken van Haba nog wel leuker? De grootste zitzak is eigenlijk een draak, waar je op kan zitten / liggen / slapen enzovoort.

 

Je snapt het al: voor elke kinderkamer hebben wij een leuk idee of een leuke toevoeging.