40% korting
Uw taalkeuze:

Muurstickers en groeimeters

Muurstickers en groeimeters

Filter op
Merk
  1. (6)
  2. (1)

Wat is het als kind leuk om te meten hoe groot je al geworden bent! Net daarom heeft Lilliputiens enkele leuke meetlatten ontworpen. Ze zijn voorzien van 3 leuke fotohoesjes waar je foto’s met de gezichtjes van je kinderen in kan steken. Daarna plak je ze gewoon op de meetlat! Doorheen de tijd zullen de foto’s langzaam maar zeker helemaal omhoog klimmen. Met deze groeimeters kan je telkens goed bijhouden wie het grootst is!

Heb je al gehoord van meetlatstickers? Deze werken volgens hetzelfde principe als de andere groeimeters. De leuke, kleurrijke en vooral vrolijke stickers van Janod kunnen opgehangen worden in de slaap- of speelkamer. Bij elke meetlatsticker zijn er kleinere stickers extra bijgestoken om het helemaal te versieren zoals je wilt.

Er zijn ook verschillende muurstickers in onze collectie die gecombineerd zijn met magneten! Hang je muursticker op en je kan met de bijhorende magneten een verhaaltje creëeren! Je kan ze gewoon laten ophangen als je er niet mee speelt, de magneten staan namelijk nooit in de weg!