40% korting
Uw taalkeuze:

Verlichting

Verlichting

Filter op
Vorm
 1. (1)
 2. (1)
 3. (11)
 4. (4)
 5. (14)
 6. (2)
 7. (13)
 8. (2)
Merk
 1. (10)
 2. (48)
 3. (3)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 62 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 62 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Om de kinderkamer helemaal af te maken kan je enkele decoraties toevoegen. Zo zijn lampen bijvoorbeeld zeer belangrijk om de juiste sfeer te creëeren! Op die manier kunnen kinderen niet alleen goed zien tijdens het spelen, maar kunnen ze ook op gemakkelijker gaan slapen. Bij KinderenKoning hebben we enkele leuke stuks uitgekozen die kinderkamers enorm gezellig kunnen maken.

Eerst hebben we enkele hanglampen van Scratch. Deze lampen zijn stiekem allemaal diertjes! Ze hebben een lachende snoet en 2 armpjes alsof ze je verwelkomen in je kamer. De lampenkap is telkens versiert met vormen in verschillende kleuren, afhankelijk van het diertje dat je kiest.

Daarnaast is onze collectie uitgebreid met enkele nachtlampjes van Haba. Vanop het nachttafeltje helpen ze je kindje op weg naar dromenland. Het zachte licht creëert een rustige sfeer. Ook deze lampjes zijn eigenlijk diertjes!

Valt je kindje maar moeilijk in slaap? Of vinden ze het helemaal niet leuk om in een donkere kamer te liggen? Ook dan hebben we een leuke oplossing die enorm tot de verbeelding spreekt! Zo hebben we een heleboel nachtlampjes die je in het stopcontact kan steken. Dat klinkt op zich misschien niet zo speciaal, maar toch zijn de lampjes uniek! Ze schijnen namelijk allemaal een beetje anders! Er worden verschillende afbeeldingen geprojecteerd op het plafond van de kamer. Hierdoor nemen de prentjes je kindje zo mee op weg naar dromenland!