Uw taalkeuze:

Kinderen op wielen online kopen? | KinderenKoning

Kinderen op wielen

Alles op wielen
KK-Categorieoverzicht-opwielen8-accessoires
KK-Categorieoverzicht-opwielen1-loopfietsen
KK-Categorieoverzicht-opwielen7-loopwagenshout
KK-Categorieoverzicht-opwielen3-pedalen
KK-Categorieoverzicht-opwielen4-steps
KK-Categorieoverzicht-opwielen5-ligfietsen
KK-Categorieoverzicht-opwielen-buggy

Filter op
Merk
 1. (37)
 2. (6)
 3. (22)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (6)
 7. (4)
 8. (29)
 9. (2)
 10. (10)
 11. (13)
 12. (6)
 13. (43)
 14. (2)
 15. (17)
 16. (2)
 17. (10)
 18. (17)
 19. (32)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 262 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 262 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kinderen op wielen… een spannende gedachte!

Ontdek de leuke dingen die KinderenKoning voor jou heeft uitgezocht! Voor elke leeftijd is er wel iets te vinden. Moet je kindje nog leren het evenwicht te bewaren? Dan kan je kindje starten met een loopauto met 4 wieltjes. Een loopfietsje met 3 wielen is ook mogelijk! Wat dacht je van 2 wielen? Sommige fietsjes kan je omvormen van 3 naar 2 wielen zodra je kindje er klaar voor is! Ook voor de oudere kinderen is er genoeg keuze! Denk maar aan steps, go-carts en trapauto’s!

Loopfietsen van diverse merken

Kleurrijke, klassieke of transformeerbare loopfietsjes, bij KinderenKoning bieden we ze aan voor verschillende leeftijden. Diverse merken bieden loopfietsjes aan met 3 wielen. Zo is er bijvoorbeeld Wishbone Bike en Chillafish. Die kan je gemakkelijk omvormen van driewieler naar tweewieler. Hierdoor kan je langer van de loopfiets genieten! Kan je kindje al goed zijn evenwicht bewaren? Dan zijn er nog steeds diverse keuzes.

Kinderfiets accessoires bij de vleet!

Met de accessoires maak je de ervaring helemaal af! Zo kan je allerlei extraatjes kopen om je loopfiets veel persoonlijker te maken. Een voorbeeldje hiervan zijn de zadelhoezen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Stoere en schattige loopauto’s

Wat dacht je van een leuke loopwagen? Van de merken DAM en Baghera hebben we enkele metalen loopwagens in ons assortiment. Met hun retro design veroverden ze reeds menige harten. Ken je de gekke diertjes van Wheelybug al? Of de walvissen van BONTOY? Geloof het of niet, het gaat nog steeds over loopauto’s! Ontdek ze snel allemaal!

Go-cart of step voor jouw kind is super leuk én gezond

Go-carts en steps zijn voor de stoere kids. Go-carts vind je niet alleen aan de zee, je kan ook thuis een eigen go-cart hebben. Kijk eens naar onze coole ligfietsen. Ga je liever voor een step? Dat kan natuurlijk ook! Hou je vast aan het verstelbare stuur en je kan meteen vertrekken!

Speelgoed op wielen online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om jouw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).